Citește articolul Dragoste+Rugaciune=Biruinta

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 496
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1005-dragoste-rugaciune-biruinta]Dragoste+Rugaciune=Biruinta[/url]
Pot spune din experiență că rareori am reușit să „repar” comportamentul oamenilor solicitanți din viața mea. Reacția emoțională față de oamenii dificili nu produce niciodată schimbare pe termen lung. Presupun că Dumnezeu te-a adus în viața respectivelor persoane dificile nu pentru a le modera comportamentul instabil ci pentru a te ruga pentru ele. Este o ecuație simplă cu care Dumnezeu ne confruntă, în prvința acelor persoane irascibile și buclucașe: Dragoste + Rugăciune = Biruință.

Strategia lui Dumnezeu rareori implică emoție dar întotdeauna conține doze însemnate de dragoste și rugăciune, puse laolaltă pentru un final victorios. Dumnezeu nu te-a creat să folosești cuvinte cu care să-i lovești pe oameni, să-i rănești sau să-i controlezi. Dumnezeu te-a creat să fii un bărbat sau o femeie care se dedică mai mult Împărăției decât pentru sine. Oamenii dificili pot fugi de cuvintele tale dar nu pot fugi niciodată de rugăciunile tale. Nu putem și nu trebuie să fim neconsecvenți în ceea ce credem și felul cum îi tratăm pe ceilalți, indiferent cât de dificili sunt aceștia.

Există un leac pentru amărăciune și furie; se numește bunătate. Există un mod de a învinge supărarea și vociferarea; se numește a fi cu inimă blândă. De asemenea, există o cale de a învinge defăimarea; este cunoscută drept iertare.

Doar un creștin matur, evlavios, îi poate binecuvânta pe persecutori. Binecuvântăm cu limba noastră, cu atitudinea inimii, cu sentimentele și cu faptele noastre. Unii poate vă gândiți, „Da, dar vezi tu, nu o cunoști pe persoana "X"! Ea este imposibil de iubit, de nu-ți poți imagina!” Nu știu dacă vrei să auzi răspunsul meu la versiunea ta, dar iată-l: Cineva o iubește pe persoana "X" și numele Lui este Dumnezeu, așa că începe să te porți ca Tatăl tău!

Cu toții suntem de neiubit într-un anume fel, nu-i așa? Cu toții putem fi uneori înțepători, fățiși și arțăgoși, dar cred că motivul pentru care majoritatea suntem de neiubit este că în adâncul inimii noastre strigăm după iubire. Vor fi multe situații în viață când decizia de a iubi un porc spinos îl va dezarma complet pe acesta.

Dacă refuzi să ierți dar apoi binecuvântezi persoanele dificile din viața ta, ești în pericol să devii o persoană dificilă. Ecuația nu dă greș și îți garantează victoria:

Dragoste + Rugăciune = Biruință!
SMS
Nota: 10
Puncte: 50
Voturi 5
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 50 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
3 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 2
Daca comentezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 500 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Dragoste+Rugaciune=Biruinta | FiiLumina
meniu prim
"Orice gând este o sămânță. Dacă plantezi mere acre nu te aștepta să culegi ionatane."
~ Bill Meyer ~