Citește articolul Hristos este "comoara in tine"

Scris de: -Bryan
Vizualizări: 390
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1017-hristos-este-comoara-in-tine]Hristos este "comoara in tine"[/url]

2 Corinteni 4:7
Dar comoara aceasta o avem in niste vase de lut pentru ca aceasta putere nemaipomenita sa fie a lui Dumnezeu si nu de la noi.

Cuvantul lui Dumnezeu spune 'Dar comoara aceasta o avem in niste vase de lut…' Cine este vasul de lut? Tu! Cine este comoara? Hristos!

Multmumim lui Dumnezeu ca aceasta comoara este in vase de lut. Hristos este comoara in tine. Asa ca nu te enerva cand iti dai seama ca esti doar lut. Tu vei fi intotdeauna lut dar tine minte: Hristos este comoara in tine.

Asa ca data viitoare cand iti pierzi calmul si devii nervos pe sotie sau sot, sau copii, tine minte Hristos este rabdarea in tine. Cand ma simt fara rabdare nu spun 'Doamne da-mi rabdare. Si Doamne da-mi-o acuma!' Nu, ma uit la Isus si spun 'Doamne iti multumesc ca Tu esti rabdarea mea.'

Cand am fost mai tanar si cand m-am casatorit ( citeaza autorul ) am avut un temperament mai rau. Am incercat tot felul de tehnici sa mi-l stapanesc dar nu am ajuns departe pana nu i-am spus lui Dumnezeu 'Doamne, sunt asa de frustrat incercand sa ma stapanesc. Ma dau batut! Eu nu pot. Tu poti. Eu ma odihnesc si depind de tine.' Nu dupa mult timp sotia a spus 'Stii, te-ai schimbat foarte mult in domeniul asta.'

M-am gandit la ce mi-a spus si mi-am dat seama ca nici nu am fost constient de schimbarea din mine. Pentru mine, asta e o mare slava lui Dumnezeu cand membrii familiei vad rabdarea lui Cristos manifestata printr-o persona fara rabdare, Dumnezeu primeste slava cand Hristos, comoara in el sau in ea, straluceste.

Dragul meu, poate ca esti frustrat de faptul ca fumezi sau bei sau iei droguri. Poate ca esti exasperat cu privire la sentimentele de jelozie, neincredere, amaraciune, depresie si infrangere. Nu te condamna pentru ca esti lut. Nu incerca sa scapi de lut pentru ca nu ai cum.

Doar realizeaza ca il ai pe Hristos, comoara in tine. Cu cat vezi mai mult aceasta comoara, cu atat stralucirea Lui iese mai mult din tine. Si in mijlocul faptului ca esti lut, Dumnezeu primeste toata slava – si tu esti trasformat din slava in slava! (2 Cor 3:18)
SMS
Nota: 10
Puncte: 70
Voturi 7
Daca notezi acest articol, Bryan îți oferă suma de 500 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
5 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 1
Daca comentezi acest articol, Bryan îți oferă suma de 500 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Hristos este "comoara in tine" | FiiLumina
meniu prim
"Nu sunt supărat că m-ai mințit, sunt supărat că de acum încolo nu te pot crede."
~ Friedrich Nietzsche ~