Citește articolul Ce crede un baiat despre asteptare!

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 604
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1021-ce-crede-un-baiat-despre-asteptare]Ce crede un baiat despre asteptare![/url]
Vreau să subliniez un lucru de la început. Nu sunt perfect. Am un trecut de care nu sunt în totalitate mândru. Dacă nu era harul lui Dumnezeu, nu știu dacă puteam să scriu aceste cuvinte. Dar aș vrea să vă las în câteva cuvinte de ce cred eu că e important pentru un băiat ca o fată să se păstreze curată.

Pentru noi ca băieți e important ca o fata să aștepte, pentru că prin asta ne dovedește că ea s-a păstrat curată și nu a căutat să intre in contact cu alti baieți, ci si-a pus increderea in Dumnezeu stând in rugaciune, știind că ce Tatal promite El si implineste!

Vreau să vă încurajez și să vă spun că Dumnezeu intervine acolo unde este sinceritate si asteptare curată! Dumnezeu cunoaste timpul si momentul potrivit in asteptare! Noi suntem cei care de multe ori ne grabim! Noi suntem cei care în momentul în care vedem daca vedem pe altii ca au relatii ne dorim si noi, chiar dacă nu suntem pregătiți pentru ele.

Dar ceea ce apreciez eu la o fata cel mai mult in asteptarea ei este ca în asteaptarea ei se ancoreaza in acel Atotputernic!

Mi-am dat seama de un lucru. Atunci cand ai dragoste din Dumnezeu, cand esti umplut de El, atunci, in acea plinatate, vei oferi din dragostea pe care o ai si unui băiat la momentul potrivit.

Vreau să vă mai spun un lucru.

Pentru noi ca băieți e important să știm că voi așteptați, dar nu e suficient doar sa astepți. Trebuie sa si faci ceva. Să investesti in timp de calitate, să te rogi, să scrii, să citesti, să te investești în alții. Să faci lucruri care sunt demne de asteptare. Să faci lucruri demne de cucerire. Nu există băiat pe lumea asta care să își dorească să cucerească o fată care nu are bogăție cerească. Nu se merită riscul. Iar dacă sunt astfel de băieți, sunt cei care o fac ca să piardă timpul.

Când vine vorba de așteptare și de o relație binecuvântată e nevoie de har. Și în cazul nostru, și în cazul vostru. Dar vă încurajez să vă faceți partea și la vremea potrivită El va da binecuvântare.
(Preluat de pe inima de printesa)
SMS
Nota: 10
Puncte: 60
Voturi 6
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 1999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
4 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 1
Daca comentezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 9000 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Ce crede un baiat despre asteptare! | FiiLumina
meniu prim
"Adevărurile care rămân doar în minte și nu sunt trăite practic ne hrănesc tot atât de puțin ca o mâncare ce rămâne în cămară.
~ Richard Wurmbrand ~