Citește articolul "Fiul meu traieste" o instorisire cutremuratoare!

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 504
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1035-fiul-meu-traieste-o-instorisire-cutremuratoare]"Fiul meu traieste" o instorisire cutremuratoare![/url]
O femeie din biserica mea ( citeaza autorul ) ma învăţat o lecţie preţioasă despre pacea dulce care vine din credinţa sigură în Isus Hristos şi în ispăşirea Sa.

Binecuvântarea acestei femei a fost promisiunea bucuriei de a fi mamă. Dar anii au trecut în timp ce ea şi soţul ei se rugau şi aşteptau să aibă copii. În cele din urmă, rugăciunile lor şi-au primit răspunsul. Timp de nouă luni viaţa lor a fost plină cu pregătiri făcute cu bucurie. Ei au zugrăvit o cameră specială; au cumpărat mobilă, haine şi alte lucruri pentru bebeluşi şi au spus multe rugăciuni. Doctorii îi spuseseră că nu va mai putea niciodată să aibă un alt copil în afară de acesta, deci visurile ei depindeau de acest copil.

A sosit şi ziua când această soră a născut şi a auzit plânsetul bebeluşului ei.

„Este un băiat frumos”, a spus sora medicală.

Mama şi-a închis ochii şi a spus o rugăciune de recunoştinţă. Patru minute mai târziu, bebeluşul a murit.

Am văzut-o la biserica, la două săptămâni după acel eveniment. În calitate de dirijoare, a mers în faţa sălii şi a ocupat locul lângă orgă. Sub îndrumarea sa, am cântat „Trăieşte-al meu Mântuitor” (Imnuri şi cântece pentru copii, p. 38). Ea stătea dreaptă cu capul sus, chipul îi era luminos, iar mărturia ei radia. Din când în când, cuvintele erau prea puternice pentru ea. Înghiţea şi îşi strângea buzele. Apoi, s-a oprit din cântat, însă braţul ei a continuat să se mişte, dirijându-ne în timp ce cântam.

Mai târziu, cu lacrimi curgându-i pe obraji, această soră şi-a depus mărturia cu următoarele cuvinte simple: „Ştiu că Mântuitorul meu trăieşte. Ştiu că El este drept şi că ne iubeşte. Şi pentru că El trăieşte, fiul meu trăieşte, de asemenea”.

În credinţa ei, am văzut certitudinea realităţii Mântuitorului nostru, a cărui ispăşire pentru noi face ca nemurirea şi viaţa veşnică să fie posibile. Fiul ei a fost luat, însă ea ştia că el îi va fi dat înapoi într-o zi.

Dumnezeu stie de ce se intampla si in viata noastra multe intamplari, fara ca sa gasim raspunsuri. Isus a zis: „Eu sunt Învierea și Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri niciodată!
Dumnezeu sa te binecuvanteze! Vizitator offline
SMS
Nota: 10
Puncte: 80
Voturi 8
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
7 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 6
Daca comentezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 500 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul "Fiul meu traieste" o instorisire cutremuratoare! | FiiLumina
meniu prim
"Binecuvântați sunt cei care nu se așteaptă la nimic, căci nu vor fi niciodată dezamăgiți."
~ Jonathan Swift / Benjamin Franklin ~