Citește articolul Ce calități are femeia respectată ?

Scris de: -Bryan
Vizualizări: 588
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1041-ce-calitati-are-femeia-respectata]Ce calități are femeia respectată ?[/url]
Fără deosebire, orice bărbat îşi doreşte alături o femeie cu calităţi deosebite care să-l completeze. Unii bărbaţi au o imagine a femeii ideale în minte şi o caută pe ea, cea din imagine, alţii se lasă purtaţi de viaţă şi îşi aleg iubita după cum simt.

În ambele cazuri, femeia trebuie să aibă nişte trăsături anume pentru ca bărbatul cu care este să şi rămână cu ea. Iată care sunt cele mai căutate (unele) trăsături pe care bărbații le vor de la o femeie:
Este unică
Bărbații sunt topiți după femeile care emană autenticitate, care sunt împăcate cu ele însele și care chiar fac ceea ce gândesc. În aceeași măsură, adoră femeile sincere și pe cele aparent vulnerabile, dar extrem de puternice în fața vicisitudinilor vieții.
Este sinceră
Bărbații urăsc minciuna și vor evita întotdeauna femeile care au acest „talent”. Sinceritatea este un atu care va face orice femeie să crească în ochii unui bărbat.
Este spontană
Cheful de aventură, de adrenalină și de nou trebuie să se afle în „bagajul” oricărei femei care vrea să fie respectată de partener. Bărbații iubesc să fie surprinși, așa că vor alege întotdeauna o femeie cu poftă de viață, cu mintea deschisă, căreia rutina i se pare cel mai mare dușman într-o relație.
Este disciplinată
O femeie disciplinată obţine ce vrea de la viaţă şi ştie când întrece limita şi e timpul să se retragă. De altfel, disciplina transmite încredere, ceea ce creşte atractivitatea femeii.
Este înţelegătoare
Ştie care este puterea cuvintelor şi nu se lasă pradă emoţiilor intense criticându-şi partenerul pentru ca apoi să-i pară rău. Mai întâi, învaţă să asculte şi celălalt punct de vedere şi cauza pentru care partenerul poate nu a făcut ceva conform cu ce ar fi vrut ea.
Este altruistă
Deşi părinţii ne-au învăţat să ne punem noi pe primul plan, sunt momente în viaţă când trebuie să ne oferim ajutorul. Dar din dar se face Rai. Un bărbat va prefera lângă el o femeie care ştie să dăruiască şi care are ca trăsătură bunătatea.
Este flexibilă
Deşi ne facem planuri peste planuri, viaţa ne pregătește deseori cu totul alte experienţe, aşa că fie suferim vrând să iasă exact cum vrem noi, fie ne adaptăm. Trăsătura aceasta ajută relaţia să fie mai armonioasă şi mai plină de înţelegere, mai liniştită, ceea ce un bărbat adoră.
Este comunicativă
Dacă într-o relaţie nu există comunicare, atunci nimic nu e. Spune-i partenerului tău ce simţi, ce vrei să faci şi apoi ascultă-l. Comunicarea este regula de bază pentru o relație fericită. Nu te baza pe presupuneri, deoarece de la iubire la ură se ajunge foarte repede.
Este o bună ascultătoare
Femeile, în general, vorbesc mai mult decât bărbaţii, fapt care duce la un dezechilibru în relaţie din punctul de vedere al comunicării. Aici intră în scenă empatia pentru partener, care îşi doreşte să se exprime, să comunice punctul lui de vedere. Ascultă-l pentru a pătrunde în universul lui şi pentru a nu face presupuneri care duc relaţia într-o direcţie greşită.
Este recunoscătoare
Recunoştinţa este una dintre forţele universului. Cu cât eşti mai recunoscător, cu atât mai multe lucruri bune ţi se întâmplă, iar bărbaţilor le plac femeile pozitive, care se simt împlinite datorită lucrurilor mărunte, dar cu însemnătate.
SMS
Nota: 10
Puncte: 120
Voturi 12
Daca notezi acest articol, Bryan îți oferă suma de 999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
7 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 7
Daca comentezi acest articol, Bryan îți oferă suma de 999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Ce calități are femeia respectată ? | FiiLumina
meniu prim
“Nu înceta niciodată să zâmbești, nici chiar atunci când ești trist, pentru că nu se știe cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.”
~ Gabriel José García Márquez ~