Citește articolul El vine curând – C. H. Spurgeon

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 532
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1042-el-vine-curand-c-h-spurgeon]El vine curând – C. H. Spurgeon[/url]
Iacov 5:8

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.
Ultimul cuvânt din Cartea Cântărilor este: „ Vino repede, iubitule “ , și printre ultimele cuvinte ale Apocalipsei citim: „Și Duhul și Mireasa zic: „Vino!“ La acest cuvânt Mirele dumnezeiesc răspunde: „Iată Eu vin curând“.

Dragostea noastră suspină după arătarea slăvită a Domnului și se bucură de această dulce făgăduință : „Venirea Domnului este aproape“. Ea îndreaptă duhul nostru spre acestă întâmplare slăvită, care este ca o fereastră prin care aruncăm o privire plină de nădejde. Prin acestă „fereastră cerească“ pătrunde acum peste noi un val de lumină, care ne ușurează lucrul și suferința.

În timpul zilelor de încercare, gândul că se apropie acestă zi de bucurie, ne șoptește „răbdare“. Dacă suntem întristați că nu vedem rezultatul ostenelii noastre, această slăvită înștiințare iarăși ne strigă: „fii răbdător“. Când suntem frământați de multele noastre ispite, atunci siguranța că în curând Domnul se va întoarce ne predică acest verset: „Întărițivă inimile“. Să fim deci liniștiți și să „rămânem hotărâți și neclintiți, sporind totdeauna în lucrul Domnului“. În curând vom auzi trâmbița de argint anunțându-ne întoarcerea Regelui nostru slăvit. Să nu ne înspăimântăm, ci să stăm neclintiți, căci iată-L pe norii cerului! Chiar astăzi poate să se arate.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul El vine curând – C. H. Spurgeon | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~