Citește articolul Iubește Biserica - C. H. Spurgeon

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 563
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1045-iubeste-biserica-c-h-spurgeon]Iubește Biserica - C. H. Spurgeon[/url]
Tu te vei scula și vei avea milă de Sion; căci este vremea să te înduri de el, a venit vremea hotărâtă pentru el. Căci robii Tăi iubesc pietrele Sionului și le este milă de țărâna lui.

Psalmul 102:13-14
Da, rugăciunile noatre pentru Biserică sunt ascultate. Ora împlinirii lor se pregătește. Noi prețuim adunările de rugăciune, școlile de duminică și toate lucrările din casa lui Dumnezeu. Inima noastră se unește cu tot poporul lui Dumnezeu și spune:

Nu este miel în turma Ta

Pe care l-aș disprețui la masă,

Nu este vrăjmaș înaintea feței căruia

M-aș teme să apăr cauza Ta.

Dacă aceasta este dorința tuturor, în curând vor veni timpuri de înviorare din partea Domnului. Adunările noastre vor fi pline, sfinții înviorați și păcătoșii se vor întoarce la Dumnezeu. Aceasta nu se întâmplă însă decât prin mila lui Dumnezeu; dar acest timp va veni și noi trebuie să-l așteptăm. Acest timp hotărât se apropie. Să ne trezim. Să iubim toate pietrele Sionului și chiar pe acelea căzute. Să știm să culegem cel mai mic adevăr, cea mai slabă învățătură, pe cel mai slab credincios, chiar dacă ei ar fi disprețuiți și socotiți ca țărâna. Dacă noi avem milă de Sion, Dumnezeu are de asemenea milă de el; și dacă noi ne punem toată silința și toată puterea în lucrarea Domnului, Dumnezeu își va găsi și El plăcerea în această lucrare.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Iubește Biserica - C. H. Spurgeon | FiiLumina
meniu prim
"Când o ușă se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.”
~ Hellen Adams Keller ~