Citește articolul O femeie adevărată nu e de vânzare!

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 472
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1057-o-femeie-adevarata-nu-e-de-vanzare]O femeie adevărată nu e de vânzare![/url]
Am un kilogram de lacrimi, 300 de grame de durere, 3 kile de fericire și cam tot atâtea zâmbete. Mai am zeci de grimase, tone de experiență și sute de grame de vise. De la an la an cantitatea ingredientelor a variat, uneori am avut mai mult, alteori mai puțin. Am zile proaste. Am zile bune. Nervi. Calm. Liniște. Pace. Țipete. Iertări. Împăcări. Zdrobiri. Ridicări. Aripi. Bucăți de aripi. Am de toate, mai puțin un preț. Pentru că nu sunt de vânzare.

Nu-mi da strălucirea lumii pentru că nu caut să cumpăr. Îmi ajunge luminița mea sub care pot să văd drumul drept și îngust pe care vreau să pășesc. Cu ajutorul ei mai pot să văd fețele celor din jur, dar mai ales inimile! Și, oh, ce inimi! Unele șifonate, altele rupte, bucăți, forme ciudate, peticite… Ar vrea să le dau o bucată din inima mea ca să vină în completarea inimii lor. Însă le spun că nu sunt de vânzare.

Nu-mi da aur pentru că nu am ce să iau de pe el. Ce vreau eu să am nu se cumpără cu bani. Nici sănătatea, nici prietenia, nici iubirea, nici dreptatea. Lucrurile ieftine au un preț. Cele valoroase nu sunt de vânzare.

Nu-mi promite marea cu sarea și nici măcar jumătate din lume. Promisiunile pe care eu le aștept nu se spun, se împlinesc. Și chiar de mi-ai promite mări, țări, palate, nestemate… Nu sunt de vânzare.

Nu-mi căuta prețul pentru că nu ai să-l găsești. O femeie adevărată nu e niciodată de vânzare!
SMS
Nota: 10
Puncte: 30
Voturi 3
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
5 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul O femeie adevărată nu e de vânzare! | FiiLumina
meniu prim
"În loc să te gândești la ce îți lipsește, încearcă să îți aduci în minte toate lucrurile pe care le-ai realizat și care le lipsesc altora."
~ Anonim ~