Citește articolul O relatie asa cum îți dorești tu

Scris de: -Rudolfino23
Vizualizări: 514
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1073-o-relatie-asa-cum-iti-doresti-tu]O relatie asa cum îți dorești tu[/url]
Exista un adevar tulburator pe care, din pacate, multi dintre cei care inca mai cauta implinirea adevarata intr-o relatie nu-l cunosc…
Relatiile de cuplu sunt, probabil, cel mai important aspect [si cu cele mai mari batai de cap] al vietii noastre de zi cu zi. Alaturi de persoana iubita putem sa traim cele mai frumoase experiente si sa atingem cele mai indraznete visuri. Insa se aplica si reversul medaliei; intr-o relatie toxica putem sa ne simtim sabotati, neimpliniti, fara chef de viata, ca si cand am locui cu niste “vampiri energetici”.

Rauri de cerneala s-au scris despre iubire de-a lungul timpului si, cu toate astea, acest subiect pare inabordabil azi, mai mult ca niciodata.

De-a lungul anilor am avut placerea sa avem zeci de mii de persoane la seminariile noastre gratuite si nu iti trebuie mult timp sa-ti dai seama ca un set de intrebari se repeta mai mult decat orice altceva:

|
Chiar nu-mi inteleg partenerul! Oare ce e in capul lui cand imi face una ca asta?
|
A fost frumos la inceput, era atat de atent cu mine, dar totul s-a schimbat. Oare cum pot sa reaprind pasiunea?
|
Ce as putea sa fac sa repar o relatie care s-a “stricat”, oare se mai poate face ceva?
|
Cum imi dau seama daca aceasta relatie este potrivita pentru mine?
|
Am fost ranita, oare o sa mai pot sa am incredere in el?
|
Am avut multe incercari nereusite, oare e prea tarziu pentru mine sa mai gasesc iubirea adevarata?
Adevarul pe care putini il stiu este ca… poate momentan lucrurile nu merg exact cum iti doresti, DAR daca la inceputul relatiei ai simtit ceva cu adevarat frumos, acel “ceva” e tot acolo. Poate e patat de sabloane negative ce s-au dezvoltat de-a lungul timpului, dar este acolo, trebuie doar curatate acele pete si o sa fie la fel ca-n prima zi. Ideea fundamentala este ca tot ceea ce esti azi este rezultatul unor sabloane mentale care ruleaza in capul tau. Iar daca le intelegi si le schimbi [si chiar e mai usor decat crezi, in unele cazuri] rezultatele o sa apara ca peste noapte.

Totul porneste de la tine si e in puterea ta sa faci schimbari – iar asa cum o sa te convingi chiar tu – poti face asta chiar si atunci cand persoana de langa tine nu se implica total.

Exista un mit care tot circula si spune asa:

“Se poate face o schimbare doar daca amandoi vor asta.”

Complet neadevarat. Daca la inceputul relatiei ai simtit acel “ceva” frumos inseamna ca schimbarea in cuplu poate incepe si doar de la o persoana. Cea care decide ca lucrurile pot sa fie ca la inceput. Si exact la acest aspect am lucrat noi in ultimul an.

Solutia pe care am gasit-o este o formula testata pentru o relatie asa cum iti doresti – implinita, armonioasa, in care esti mereu in control, in care sa nu simti ca-ti pierzi unicitatea, si-n care – mai presus de toate – ramai TU mereu, indiferent de situatie. O iubire in care va hraniti reciproc, nu doar va chinuiti si-n care nu doar va priviti unul pe celalalt, ci priviti impreuna in aceiasi directie – o iubire fara compromisuri
SMS
Nota: 10
Puncte: 20
Voturi 2
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
3 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul O relatie asa cum îți dorești tu | FiiLumina
meniu prim
"Atitudinea pozitivă poate să nu îți rezolve toate problemele , dar va deranja destul de mulți oameni pentru a merita efortul."
~ Herm Albright ~