Citește articolul Probabil ca cel mai frumos lucru pentru omul credincios este intalnirea cu Do

Scris de: -Kiwi
Vizualizări: 270
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/229-probabil-ca-cel-mai-frumos-lucru-pentru-omul-credincios-este-intalnire]Probabil ca cel mai frumos lucru pentru omul credincios este intalnirea cu Do[/url]
Dumnezeu a randuit pentru fiecare din noi un ceas. Si a randuit Dumnezeu un loc al intalnirii Sale cu noi. Stiu ca ar trebui sa Il avem in fiecare zi pe Domnul Isus Hristos in cugetul nostru si spun, ‘Ajuta-ne Doamne.’ Si, ca, in fiecare zi, relatia noastra cu Scriptura, cu rugaciunea ar trebui sa fie necontenita. Dar, realitatea este ca Domnul Isus stia. Probabil ca cel mai frumos lucru pentru omul credincios este intalnirea cu Domnul Isus Hristos la cina. E un ceas anume. Eu nu pot explica ce se intampla de cate ori se apropie, parca un fior sfant coboara. Cina este un ceas anume pe care Dumnezeu l-a randuit intalnirii Sale cu noi. Este un loc anume.

Biblia spune in felul urmator in Matei 26:17 ‘În ziua dintîi a praznicului Azimilor, ucenicii au venit la Isus, şi I-au zis: ,,Unde vrei să-Ţi pregătim să mănînci Paştele?‘ I-a pus o intrebare Domnului Isus Hristos; I-au zis, ‘Acest Pasti, care-l vom sarbatori impreuna nu e tot una, unde va fi.’ Si nu stiu daca in dimineata aceasta ma aude cineva, care sta acasa, in fata monitorului. Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti aceia care sunt cu noi in direct. Am o intrebare, pe care mi-o pun intai mie si apoi tuturor. Ce te face sa stai in fata monitorului? De nu-i o situatie de boala, sa te faca ca imposibilitatea sa fi la biserica, intrebarea pe care eu o pun in aceasta dimineata este: Unde-ar trebui sa fi crestine?

Unde ar trebui sa fim noi cand Domnul spune, ‘Am grabit un ceas al intalnirii cu tine.’ E tot una ca-i spui cuiva, ‘N-are importanta unde mi-ai dat intalnirea. Nu-i nimic, noi putem comunica si prin sms’uri; putem comunica si prin mesaje, putem sa stam de la departare.’ Eu va intreb in dimineata aceasta, ‘E tot una ca noi suntem aici, sau e tot una ca nu suntem aici?’

E ceasul intalnirii si e locul pe care Dumnezeu l-a randuit. E locul in care Dumnezeu ne spune, in dimineata aceasta, ‘E pentru voi. Am dorit sa fiu aici, acum, cu voi.’ Nu oriunde, nu oricum- la ceasul acesta, randuit de Dumnezeu. Si spun in dimineata ceasta, cu durere in suflet, ‘Trezeste-i Doamne pe cei ce dorm. Trage-i cu funii de dragoste pe aceia care au uitat ca locul intalnirii cu tine este aici.’ Traim intr-un timp in care se demonteaza aceste lucruri. Nu mai conteaza unde esti; nu mai conteaza ce faci. Eu, dimineata asta va spun limpede si clar, ‘Conteaza unde esti, conteaza cand esti, conteaza ce faci.’ Este timpul cand poporul lui Dumnezeu este chemat la masa cu El. Iti multumim Dumnezeule, iti multumim din toata inima! Laudat sa fie Numele Domnului!

Biblia spune ca cel mai bun loc, ca sa intelegeti la ce ma refer, este cel aratat in Luca 22:14 ‘Cînd a sosit ceasul, Isus a şezut la masă cu cei doisprezece apostoli.’ ‘Cînd a sosit ceasul’, nu oricare, acela. Si eu cred un lucru. Ii spuneam astazi fratelui Stefan si va impartasesc si dumneavoastra aceasta credinta a sufletului meu: La acest ceas, cand noi vom manca Cina, vor fi oameni vindecati. Am o credinta neclintita, ca astazi, cand oamenii vor intinde mana si vor lua Cina, vor fi oameni vindecati. Stiti de ce? Ca e ceasul; e ceasul Lui, care bate in ritmul Lui. Bate atunci cand Dumnezeu spune, ‘Da,’ si bate atunci cand Dumnezeu spune, ‘Eu sunt pregatit sa fac lucrul asta pentru voi.’ Si Biblia spune ca locul potrivit este acesta (Luca 22:14) ’Cînd a sosit ceasul, Isus a şezut la masă…’ cu cei o mie de oameni din (Biserica) Betel. Asta este locul. Aleluia. Nu canapeaua. Nu peretii, macar ca, Domnul sa ne ajute, i-am facut cat am putut noi de frumosi. Ci voi, cu noi, asta este locul pe care-L asteapta Dumnezeu. Si spun in aceasta dimineata, pentru ca asta a fost rugaciunea pe care o am inaintea lui Dumnezeu, ‘Singuraticilor, care stati pe acasa, gandindu-va ca Dumnezeu este oriunde, eu va spun ca: Dumnezeu ne da intalnire la Biserica.’ Sa nu termin eu predica din dimineata aceasta, pana nu puneti voi mana sa va imbracati si sa venit macar la 12 fara 5, sa dati mana cu fratii. Ajuta-ne Isuse! Ajuta-ne Isuse!

Spuneam ca Cina este un loc. Cina este un timp, este un ceas. Cina este un timp anume pe care Dumnezeu il socoteste. Si astazi, vreau sa vorbesc despre 3 lucruri simple: Ce se intampla la Cina? E timp de ce? Este timpul la ce? Si primul lucru pe care vreau sa-l impartasesc cu dumneavoastra, ajuta-ne Doamne,(9:17)
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Probabil ca cel mai frumos lucru pentru omul credincios este intalnirea cu Do | FiiLumina
meniu prim
"Orice gând este o sămânță. Dacă plantezi mere acre nu te aștepta să culegi ionatane."
~ Bill Meyer ~