Citește articolul cine il stie pe acest om?? salvit sa fie domnul

Scris de: -Kiwi
Vizualizări: 235
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/249-cine-il-stie-pe-acest-om-salvit-sa-fie-domnul]cine il stie pe acest om?? salvit sa fie domnul[/url]
In seara aceasta, nu am putut sa privesc artificiile nelegiuirii ale celor uratori de Dumnezeu. Acum ma gandesc si stiu ca, un om nascut din nou, din Dumnezeu, nu arunca artificii spre cer, la sfarsit de an, nu are de ce, ci cel nascut din Dumnezeu, ia cu asalt prin rugaciuni Tronul de Har al Tatalui Ceresc pentru cei nelegiuiti. Nu am putut sa ma uit la aceste artificii, desi mi s-a propus sa merg, dar nu am mers pentru ca in inima mea este o durere necurmata, este durerea pentru cei care habar nu au ce fac, ce sarbatoresc sau cum traiesc. Nu m-am putut bucura acum cand toata lumea zace in cel rau, acum cand pamantul este plin de cei care pretind ca sunt ai lui HRISTOS, dar trairea lor lasa de dorit.

Sunt trist si in sufletul meu este o durere, strig, ca sa trezesc pe cineva. Multi se bucura acum, dar vreau sa ii avertizez cu ceva sau mai bine zis, celor care cititi aceste randuri, vreau sa va spun ca la anul pe vremea aceasta, posibil ca unii din noi sa nu mai fim. Unii vor ajunge in RAI, iar altii vor ajunge in iad. Intrebarea e, unde vei ajunge tu ?

Sunt strict cu mine, pentru ca stiu de unde m-a scos Dumnezeu si stiu ca El nu ma va trage la raspundere ca m-am purtat aspru cu trupul meu, asa cum zicea si PAVEL, aspru pentru ca pacatul pandeste. De aceea dupa cum spunea si Leonard Ravenhill, nu cred ca Dumnezeu ma va trage la socoteala ca am fost strict cu mine sau ca am vrut sa traiesc numai si numai pentru EL.
Ce parere are TATAL CERURILOR SI AL PAMANTULUI cand vede pe om acum, aruncand artificii si infaptuind lucrurile pe care Dumnezeu le dispretuieste ? Au baut din nou, au curvit multi, au blasfemiat pe DOMNUL SLAVEI, au impins pe altii si s-au impins pe ei insisi in nelegiuiri. Altii au avut si unii poate inca au, sa ne rugam pentru ei, au atentate de sinucidere, provocate de dezamagiri, alcool, droguri, atractii si uraciuni care sunt impinse de demonii care lucreaza in fiii neascultarii.

Ma aude cineva? Hei, hei, omule, am fost acolo in lume si stiu ce gust spurcat are Dumnezeu despre nelegiuri, cand vede raul produs, dar EL, SFANTUL LUI DUMNEZEU ISUS HRISTOS, m-a scos de acolo. Am o intrebare: ce m-a schimbat pe mine ? SAU MAI BINE ZIS, CINE M-A SCHIMBAT ?

Multi s-au facut partasi pacatului, muzica tare, spectacole, emisiuni, relaxare, etc, dar Dumnezeu, EL unde este in vietile voastre ? Daca va numiti crestini, de ce va place sa curviti ? De ce va place sa beti si sa fiti asa de dezgustatori ? Bine a zis PAVEL IN ROMANI 6:21 Şi ce roade aduceaţi atunci? Roade de care acum vă este ruşine: pentru că sfârşitul acestor lucruri este moartea. Ei bine imi este scarba de mine, de tot ceea ce am facut odata, ma uit cu dispret la viata pe care am avut-o si ma bucur ca este rastignita la cruce, dar totodata ma uit cu tristete la cei care au ramas acolo in lume si in pacat, in drumul spre iad.

Psalmul 90:9 Toate zilele noastre pier de urgia Ta, vedem cum ni se duc anii ca un sunet.

10. Anii vieţii noastre se ridică la şaptezeci de ani, iar, pentru cei mai tari, la optzeci de ani; şi lucrul cu care se mândreşte omul în timpul lor nu este decât trudă şi durere, căci trece iute, şi noi zburăm.
11. Dar cine ia seama la tăria mâniei Tale şi la urgia Ta, aşa cum se cuvine să se teamă de Tine?
12. Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!

DOMNUL SLAVEI, NU este primit printre multi. CINE NU IL VREA PE EL, se vede prin trairea lui.
Va marturisesc ceva sincer si cugetul meu luminat de DUHUL SFANT imi este martor: Azi din nou, am avut sentimentul ca nu am nicio treaba cu lumea, azi am simtit ca nu sunt de aici, azi am simtit ca imi doresc CETATEA NOUA, IMPARATIA PREGATITA DE MIRELE MEU. O, sufetul meu, taci, taci ca mai ai putin, mai ai putin si mergi in Glorie, taci ca El vine, STAPANUL TAU VINE SI NU VA ZABOVI. Ce schimbare, ce HAR, CE TATA !
Ma simt strain aici, ma simt strain in lumea aceasta.
Ioan 15:19 Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteţi din lume şi pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăşte lumea.

Ioan 17:14 Le-am dat Cuvântul Tău; şi lumea i-a urât, pentru că ei nu sunt din lume, după cum Eu nu sunt din lume.

CE MANGAIERE VA fi sfarsitul, ce HAR VA FI CAND ALERGAREA NOASTRA se va sfarsi, al celor smulsi din acest veac ticalos si preacurvar, ce minune ! Ma gandesc si tanjesc dupa EL, dupa DOMNUL ISUS HRISTOS. Casuta mea, voi pleca, strazi, nu o sa imi mai aduc aminte de voi, lacrimi, veti fi sterse de Mielul Divin. OAMENI, o oameni, tare as vrea sa ne vedem acolo in slava, dar plang acum…o, plang ca stiu ce manie are sa vina, ce manie are TATAL, ce dreptate, ce SFINTENIE si ce manifestare impotriva a tot ceea ce este rau, va veni.
Ce minune va fi, ce implinire, ce pace va fi, pentru cei nascuti din nou, pentru cei schimbati! Ce frumos este HRISTOS DOMNUL !

Pentru voi cei schimbati de Dumnezeu nu este normal ca atunci cand ziceti “la multi ani” oamenilor, sa-L si predicati pe DOMNUL SLAVEI, pentru ca de aceasta atarna viata si vesnicia omului? VA ROG, DUCETI-VA SI PROPOVADUITI-L, SPUNE-TI CINE ESTE DOMNUL si loviti cu Sabia DUHULUI IN INLANTUIRILE DIAVOLULUI si spuneti oamenilor “la multi ani in HRISTOS DOMNUL” ca altfel este in zadar.

Apocalipsa 8:1 Când a rupt Mielul pecetea a şaptea, s-a făcut în cer o tăcere de aproape o jumătate de ceas.
Vreau sa cred ca numai in cer va fi tacere, nu si aici pe pamant, ci aici sa mergem si sa propovaduim EVANGHELIA, iertarea de pacate prin SANGELE MIELULUI ISUS HRISTOS. In cer nu o sa mai predice nimeni.

O, FRAMANTARI, RAD DE VOI, suspine, nu veti mai fi si moarte, unde iti este boldul ? Unde iti este mandria moarte ? Dragii mei frati si surori, plangand va zic ca EL este GELOS dupa noi, EL este Dragostea care a fost aratata prin faptul ca mania Lui si dreptatea Lui L-a omorat pe HRISTOS la cruce. Cineva trebuia sa moara, cineva, trebuia sa ia pacatul. EL asa a vrut, a lasat totul pentru a-si salva un norod al Lui.
Voi trecatorilor, credeti ca IL impresionati pe HRISTOS cu artificiile voastre ? Sa nu uitam de ce va veni, priviti:
2 Petru 3:7 Iar cerurile şi pământul de acum sunt păzite şi păstrate, prin acelaşi cuvânt, pentru focul din ziua de judecată şi de pieire a oamenilor nelegiuiţi.
10. Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pământul, cu tot ce este pe el, va arde.
11. Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă,
12. aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului?

EL VA VENI CURAND, de ce nu vreti sa IL impresionati pe EL, ducandu-va la FIUL Sau, HRISTOSUL MORT SI INVIAT si astfel EL va fi in pace cu voi, altfel, pieirea va veni si multi vor regreta.
Lumini spre cer stiti sa trimiteti, dar Adevarata Lumina trimisa din cer pentru voi, nu stiti s-o primiti?

Ioan 1:4 În El era viaţa, şi viaţa era lumina oamenilor.
5. Lumina luminează în întuneric, şi întunericul n-a biruit-o.
9. Lumina aceasta era adevărata Lumină, care luminează pe orice om, venind în lume.
10. El era în lume, şi lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.
11. A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit.
12. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu;
13. născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.

Acum cerul tace, artificiile nu mai sunt, iar intunericul si-a luat locul de cinste, tot asa si pacatul vostru, si-a luat locul de cinste si cand zic de cinste, ma refer ca il iubiti si il venerati, sunteti inca robi ai viciilor si pacatelor in care traiti. Veniti la DOMNUL HRISTOS.

Ioan 3:18 Oricine crede în El nu este judecat; dar cine nu crede a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.
19. Şi judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.
20. Căci oricine face răul urăşte lumina şi nu vine la lumină, ca să nu i se vădească faptele.
21. Dar cine lucrează după adevăr vine la lumină, pentru ca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute în Dumnezeu.”

Acum uitati ce va spun, E HAR, si puteti sa fiti iertati. Puteti sa fiti schimbati si cu adevarat mantuiti. Vedeti-va starea, incredeti-va in HRISTOS DOMNUL SI CREDETI IN EL, POCAITI-VA DE PACATE SI VETI AVEA PACE CU TATAL.

Acum, mai mult ca orIcand, urasc toate lucrurile care se petrec astazi, ma refer la lucrurile de nimic pentru care unii alearga, platind un pret atat de mare cu insasi viata lor. Cata desertaciune, cata nelegiuire, cata nebunie ! Doamne, as vrea sa ma iei la Tine ca sa scap de aceasta lume pagana !
Acum, mai mult ca oricand, ma simt extrem de singur. Singur de parca nu ar fi nimeni cu mine si singur pentru ca trairile, dorintele si aspiratiile mele nu sunt intelese de multi… Prietenii, familia, parintii nu ma inteleg…Uneori am impresia ca sunt condamnat sa umblu singur toata viata pentru felul in care vad lucrurile, pentru felul in care cred, pentru felul in care imi doresc sa fie viata mea. Si ce daca? Chiar daca ar fi asa, tot nu am sa renunt niciodata la ceea ce cred si cum cred. Chiar daca ar trebui sa umblu singur toata viata, nu conteaza. Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem, caci EL este cu mine. Conteaza numai sa fii Tu cu mine, Doamne si eu in voia Ta sa fiu mereu ! Si astazi, stiu ca esti cu mine si ca eu sunt in voia Ta si nu mai conteaza pretul platit pentru a Te urma, pentru ca Tu esti cu adevarat singura mea fericire. In gandurile mele ascunse as vrea, daca se poate, sa dau inainte sirul anilor, ca in clipa urmatoare sa ma trezesc in Imparatia Ta, admirandu-Ti frumusetea si desfatandu-ma in prezenta Ta, dar prin mila si indurarea Ta, sunt inca aici, ca sa-ti vad Maretia si Slava, atunci cand schimbi oamenii si cand imi arati lucrarile Tale !

Romani13:12. Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua. Să ne dezbrăcăm, dar, de faptele întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii.
13. Să trăim frumos, ca în timpul zilei, nu în chefuri şi în beţii; nu în curvii şi în fapte de ruşine; nu în certuri şi în pizmă;
14. ci îmbrăcaţi-vă în Domnul Isus Hristos şi nu purtaţi grijă de firea pământească, pentru ca să-i treziţi poftele.

NOAPTEA APROAPE A TRECUT… si intr-adevar se apropie Adevarata Dimineata, dar sunt trist pentru cei care vor ramane intr-o continua noapte amara, plina de plata pacatelor lor, pentru ca nu s-au pocait de ele si nu s-au increzut in DOMNUL ISUS HRISTOS.

2Petru 1:19 Şi avem cuvântul prorociei făcut şi mai tare; la care bine faceţi că luaţi aminte, ca la o lumină care străluceşte într-un loc întunecos, până se va crăpa de ziuă şi va răsări luceafărul de dimineaţă în inimile voastre.

Nu ma tem pentru mine, ci pentru cei care noaptea va ramane vesnic si niciodata nu se va face dimineata.
Dar pentru cei rascumparati de Dumnezeu, va veni Adevarata dimineata mult dorita si asteptata.

Apocalipsa 22:16 „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă.”

Apocalipsa 21:22 În cetate n-am văzut niciun Templu; pentru că Domnul Dumnezeul cel Atotputernic ca şi Mielul sunt Templul ei.
23. Cetatea n-are trebuinţă nici de soare, nici de lună, ca s-o lumineze; căci o luminează slava lui Dumnezeu, şi făclia ei este Mielul.
27. Nimic întinat nu va intra în ea, nimeni care trăieşte în spurcăciune şi în minciună; ci numai cei scrişi în Cartea Vieţii Mielului.

Dragii mei lucrurile sunt pe viata si pe moarte. A mai trecut un an, pentru cine ai trait anul care a trecut ? Am mai intrat inca intr-un an, pentru cine vrei sa traiesti, ce te face sa crezi ca vei sfarsi anul, ce te face sa crezi ca vei mai trai maine ? Te rog, te rog fierbinte inaintea lui ISUS HRISTOS si inaintea sfintilor ingeri, pocaieste-te, lasa-ti viata in mana lui HRISTOS ca sa-ti dea o viata noua, s-o traiesti in voia TATALUI CERESC si sa-ti indeplinesti astfel trairea ta de pe acest pamant. Sa fii iertat, schimbat, iar dupa moartea ta sa mergi in glorie cu TATAL. Domnul sa ne binecuvanteze pe toti! Amin.

Alin Lolos
SMS
Nota: 10
Puncte: 10
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul cine il stie pe acest om?? salvit sa fie domnul | FiiLumina
meniu prim
"Găsesc televizorul foarte educațional. De fiecare dată când cineva dă drumul la televizor, mă duc in cealalta cameră și citesc o carte.”
~ Groucho Marx ~