Citește articolul -De ce.. ?

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 357
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/332-de-ce]-De ce.. ?[/url]
- Doamne, vreau să-ţi pun o întrebare, dar promite-mi că nu te vei supăra…
- Promit!
- De ce ai îngăduit ca astăzi să mi se întâmple atâtea lucruri?
- Ce vrei să spui?
- Ei bine, astăzi m-am trezit cam târziu… şi tocmai astăzi, mi-a luat o veşnicie să pornesc maşina! La prânz, am comandat un sandwich, însă mi-au făcut sandwich-ul greşit şi a trebuit să aştept ceva timp, până am primit ce am dorit. În drum spre casă, telefonul meu a „murit”, chiar atunci când am răspuns apelului pe care-l primisem! Şi una peste alta, când am ajuns acasă nu doream decât să-mi relaxez picioarele, în noul meu aparat de masaj şi relaxare. Dar nu funcţiona! Nimic nu a mers bine azi! De ce ai făcut asta?
- Păi… ia să vedem! În această dimineaţă, Îngerul morţii a fost la căpătâiul tău şi a trebuit să trimit unul dintre îngerii Mei să se lupte cu el pentru viaţa ta: te-am lăsat să dormi până atunci! Nu am îngăduit ca maşina ta să pornească repede, deoarece pe drumul pe care trebuia să circuli era un şofer beat care te-ar fi lovit şi accidentat foarte rău, dacă ai fi fost atunci pe drum! Prima persoană care ţi-a făcut astăzi greşit sandwich-ul avea o boală gravă şi nu am vrut să iei boala, deoarece ştiam că nu-ţi poţi permite să-ţi pierzi locul de muncă. Telefonul tău a murit, deoarece persoana care te-a sunat avea de gând să dea o mărturie falsă despre ceea ce ai fi vorbit cu ea la telefon, astfel încât nu am îngăduit nici măcar să vorbeşti cu ea, în aşa fel încât să fii acoperit. Oh, cât despre acel aparat pentru masat picioarele… acesta avea un scurtcircuit care ar fi produs o avarie în seara asta, în casa ta. Nu cred că ţi-ai fi dorit să stai în întuneric.
- Of! Îmi pare rău, Doamne!
- Să nu-ţi pară rău, învaţă doar să ai încredere în Mine… în toate lucrurile care ţi se întâmplă, fie ele bune sau rele! Şi nu te îndoi niciodată, deoarece planul Meu pentru ziua ta este întotdeauna mai bun decât planul tău!
SMS
Nota: 10
Puncte: 50
Voturi 5
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 100 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul -De ce.. ? | FiiLumina
meniu prim
"Lumea este plină de cactuși, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne așezăm pe ei."
~ Will Foley ~