Citește articolul O nouă zi...

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 445
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/487-o-noua-zi]O nouă zi...[/url]
O noua zi in care TATA a ingaduit sa deschidem ochii, sa vedem lumina zilei si sa ne bucuram ca suntem in viata alaturi de cei dragi. MULTUMIM, TATA...
O noua zi in care vom fi supusi ca si crestini unor teste, firea noastra va cauta sa-si ceara partea, cel rau ( satan ) va sta la panda si va cauta momentul prielnic sa ne doboare, sa fim atenti, sa veghem, sa cerem Domnului putere, intelepciune, ca sa nu fim ingenuncheati de pacat. Sa-I cerem lui Dumnezeu sa fie alaturi de noi pentru ca stim ca atunci cand suntem cu El, nimeni nu poate fi impotriva noastra.
O noua zi in care ni se cere sa nu uitam de vaduve si de saraci, chiar daca nu putem sa-i ajutam financiar, putem sa-i aducem pe brate de rugaciune inaintea tronului de har si de indurara al lui Dumnezeu.
O noua zi in care ni se cere sa avem rabdare cu cei de langa noi, sa zambim celui care are nevoie de un zambet, sa incurajam pe cel care tanjeste dupa o incurajare, sa imbratisam pe cei care au nevoie de o imbratisare. SA NU STAM NEPASATORI.
O noua zi in care trebuie sa spunem celor din jur, in primul rand prin viata noastra, iar mai apoi cu gurile noastre de Domnul Isus si lucrarea Sa de mantuire.
Si asa putem urca treapta cu treapta pe scara catre cer...

Ar fi multe de spus, dar ma opresc aici si va spun, bucurati-va ca sunteti copii de Dumnezeu, vegheati si fiti tari in credinta. Domnul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti.
SMS
Nota: 10
Puncte: 120
Voturi 12
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 900 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
5 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 7
Daca comentezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 1000 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul O nouă zi... | FiiLumina
meniu prim
"Adevărul n-are nevoie de apărare. Cum n-ai să învelești soarele intr-o pătură ca să-l ferești, tot așa și adevărul. Lasă-l să lumineze."
~ Richard Wurmbrand ~