Citește articolul BAC-ul

Scris de: -Kiwi
Vizualizări: 614
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/532-bac-ul]BAC-ul[/url]
Pentru ca se apropie examenul de BAC vreau sa va povestesc ceva cum domnul m-a ajutat pe mine si poate asa va incurajez si pe voi cei care treceti prin acest examen nu sunt povesti .


La liceu avusem un profesor care a predat inainte la diferite Universitati, aici cu noi avea acelasi stil nimic nu explica.
Din pacate faceam cu el si fizica si chimie, ajunse timpul sa ma inscriu la BAC. am zis fiind la profil mecanica, aleg capitolele mecanica si electromecanica crezand ca voi reusi.
In prima si a doua sesiune am dat la fizica, dar nu am reusit. M-am inscris la chimie anorganica in aceeasi toamna. am plecat la munca dupa ce am venit am zis sa invat uitasem ca eram inscris la chimie anorganica si am cumparat carti si caiete de la n* prieteni dar de chimie organica am invatat eu ceva ceva dar era foarte grea ca nu imi placuse niciodata organica trecuse timpul in ultimele doua saptamani am aflat ca am cumparat carti gresite, acum nu aveam nici bani si nici timp. Am zis fie ceo fi Doamne dar trebuie sa trec.
 In sala de examen au venit subiectele intr-un plic cum bine stiti, dar de toate tipurile la un loc: organica, anorganica, pentru profil tehnic, pentru profil tehnologic, etc etc..
 Profesorii au incurcat cel putin doua al meu si a unei fete cu o banca in spatele meu .
 In primele 25 de min am citit tot subiectul nu stiam nimic absolut nimic, eram foarte trist. Cand ma uit la subsolul paginii subiectul era de profil real.
 Am anuntat profesorul si foarte frumos a schimbat subiectul cu acelei fete din spatele meu...
 La care ea zice: dar eu am rezolvat deja pe subiect  (In acele 25 de min)  la care profesorul zice: nui nimic si dandu-mi subiectul rezolvat cel putin jumate din el... In acel moment am simtit un fior de bucurie de nedescris eram atat de sigur ca este Dumnezeu si ma bucuram enorm..
Am resusit sa ajut inca doi colegi de clasa cu subiectul rezolvat de Domnul .
 
Am ramas uimit cum Dumnezeu lucreaza cand nici nu ma asteptam. Am vrut sa-i multumesc "fetei in negru" asa mi-a ramas in minte si acum. Dar a disparut am asteptat pe pietonalul din fata liceului cateva zeci de minute incepuse sa ma doara capul cat de concentrat eram uitadu'ma pentru ea. In zadar... mi-am amintit ca trebuie sa-i multumesc Domnului cu adevarat am simtit mana Lui.
SMS
Nota: 10
Puncte: 110
Voturi 11
Daca notezi acest articol, Kiwi îți oferă suma de 9999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
7 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 18
Daca comentezi acest articol, Kiwi îți oferă suma de 9999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul BAC-ul | FiiLumina
meniu prim
"Există o categorie specială de surzi: aceia care nu vor să audă decât ce spun ei.”
~ Tudor Mușatescu ~