Citește articolul Dumnezeu

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 357
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/546-dumnezeu]Dumnezeu[/url]
Dumnezeu!!
Azi multi il critica pe Dumnezeu, mai ales pentru starea generala de rautate. Cu toate ca marea majoritate a oamenilor stiu ca totul se datoreaza starii de pacat a omeniri, incercam sa dam vina pe Dumnezeu, cu toate ca nu poate exista o fericire genarala din care fiecare sa-si traga o parte.
Daca am evita sa ne raportam la omenii mediu social si am incerca sa tragem concluzi privind doar la cei bogati, cu toate imbunatirile am trage concluzii foarte dezarmante.
Daca bogatia materiala aduce fericirea ei de ce se sinucid??
Daca bogatia materiala aduce fericirea ei de ce se drogheaza???
Prin drog in primul rand nu poti constientiza starea in care esti. Traiesti in alta lume, pentru ca lumea in care traiesti nu te implineste in ciuda bogatiilor.
De ce sa cauti fericirea in droguri, in betii sau in alte vicii??
Ei cauta un fel de fericire de unul singur!
Dar asa ceva e imposibil de gasit. Fericirea este o datorita unor factori care nu au de a face cu egoismul uman.Inca nu am vazut un egoist fericit. Ei sunt doar persoane care au totul insa nu si fericirea. Care-i diferenta, ar zice cineva?
Cum care-i diferenta? Pai degeaba ai totul daca tu inca cauti ceva mai bun, ceva mai de calitate.
Nu e mai normal sa evaluezi ceea ce este cel mai important ca valoare si sa incerci sa le obtii pe cele mai valoroase??
De cand ma stiu, oamenii fericiti nu sunt interesati de ceee ce se crede despre ei, nu sunt interesati sa devina un fel de "Happy V.I.P."
Fericirea adevatata consta in relatii sanatoase atat cu tine cat si cu cei din jurul tau. Incepe in primul rand cu tine, implinind toate nevoile tale nu doar cele care crezi tu ca sunt necesare. Realitatea arata ca omul isi implineste cele mai necesare nevoi, dar ignora cele mai vitale nevoi. Si pentru ca acestea sunt neimplinite, crezi ca trebuie sa supraevoluezi pe ce ai pus valoare, in schimb ar trebui sa vezi ca '"masina'" ta de fapt este una pe benzina si tu incerci sa o faci dizel.
SMS
Nota: 10
Puncte: 30
Voturi 3
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
4 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Dumnezeu | FiiLumina
meniu prim
"Atitudinea pozitivă poate să nu îți rezolve toate problemele , dar va deranja destul de mulți oameni pentru a merita efortul."
~ Herm Albright ~