Citește articolul Ești mulțumit de viața ta?

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 315
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/626-esti-multumit-de-viata-ta]Ești mulțumit de viața ta?[/url]
Mi se pare că sunt foarte puțini oameni care sunt cu adevărat mulțumiți de viața lor.

E mult mai ușor să treci de la o stare la alta în funcție de circumstanțele în care te afli. Așa că vreau să te întreb: cât de mulțumit ești? Te bucuri în mod constant de viața pe care o ai?

Dumnezeu ne iubește și are un plan bun pentru fiecare dintre noi. Ieremia 29:11 spune așa: Căci Eu cunosc planurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, planuri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. Iar în Ioan 10:10 ni se spune că Isus a venit ca noi să avem viaţă şi s-o avem din abundenţă.

A fost revelator pentru mine să descopăr faptul că Dumnezeu vrea ca eu să mă bucur de viață ACUM, nu doar să mă târăsc de la o zi la alta așteptând ziua când voi ajunge în cer. O altă revelație care mi-a schimbat total pespectiva a fost atunci când am înțeles că bucuria și mulțumirea mea nu trebuie să depindă de circumstanțele în care mă găsesc. În Hristos pot învăța cum să fiu mulțumită indifferent de situația în care mă aflu. (parafrazat Filipeni 4:11)

Ce înseamnă să fii cu adevărat mulțumit?

A fi mulțumit nu înseamnă să nu mai vrei să schimbi nimic la viața ta. Ci înseamnă că ești împlinit în timp ce aștepți cu o atitudine bună orice alege Dumnezeu să-ți aducă în viață. Deci chiar dacă tu vrei ca ceva anume să ți se întâmple, ai încredere că El are cele mai bune intenții cu privire la tine chiar și atunci când poate nu-ți dă ceea ce îi ceri. Și vei descoperi că ceea ce a ales El pentru tine e mai bun decât ce aveai tu în minte.

Schimbă-ți atitudinea!

Lumea e plină de probleme și toți avem momente când lucrurile nu se petrec așa cum am planificat. E atât de frumos să ajungi în faza în care poți fi fericit în ciuda faptului că lucrurile nu au ieșit așa cum ai fi vrut tu.

Am învățat că, din moment ce lumea aceasta cel mai probabil nu se va schimba niciodată, ar fi bine ca eu să-mi schimb atitudinea și așteptările vizavi de imprejurarile in care mă găsesc. M-am simțit cu adevărat eliberată atunci când am aflat că Dumnezeu vrea să am așteptări mărețe de la El. El vrea să-mi pun toată speranța în El și să am credință că El va produce lucruri mari în viața mea. 
                       Joyce Meyer
SMS
Nota: 10
Puncte: 70
Voturi 7
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 100 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
6 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 2
Daca comentezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 300 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Ești mulțumit de viața ta? | FiiLumina
meniu prim
"Nu sunt supărat că m-ai mințit, sunt supărat că de acum încolo nu te pot crede."
~ Friedrich Nietzsche ~