Citește articolul o speranta

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 494
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/628-o-speranta]o speranta[/url]
Dezlegarea pildei ,a talantilor, a polilor.

Una din ultemele pilde ce nea lasat domnul nostru Isus Hristos ,o sa spun adevarata intelegere a pildelor pentru toti, care s-ar putea sa schimbe intregul sistem din ziua de azi care e deplorabil,deci sa incepem:

Se vorbeste de un om de neam mare care pleaca sa i-a o imparatie , sa se inteleaga bine Isus a mers la imparatie nu sa o ia, nu stiu daca intelegeti bine Isus a fost trimis sa ne scoata de sub pacat el mereu a avut incredere in tot ce tatal i-a dat sa faca si a facut , slava sa aiba domnul nostru Isus Hristos pentru cate a suportat din cauza oamenilor.

Acel stapan a impartit slugilor polii, talantii, si s-a intors la ei dupa un timp sa vada ce au facut fiecare cu polii ,talantii, ei bine fiti cu bagare de seama ce lea spus celor ce au inmultit banii,polii,talantii: Bine sluga buna PUTIN CREDINCIOASA primesti bogatii si treci in bucuria stapanului tau.

Dar cel ce nu a lucrat cu polul,talantul ,celui aspru celui ce ia de unde nu pune--- ce este judecati cine i-a de unde nu pune ---hotul---deci nu i-a trebuit talantul,polul hotului, omului necinstit,sa mergem m-ai departe, secera ce n-a semanat---deci tot ce prinde secera din semanatura altuia--- ganditiva si cugetati toti cei cad in pacate vor fi secerati de acel om, sa continuam, m-ai departe acel om recunoaste cine este.

A luat polul, talantul si la dat la cel cu 10 talanti ,poli ,ce s-a spus?: celui ce are ,i se va da, celui ce nare i se v-a lua chiar si ce are ---asa este in zilele noastre--- deci celui ce are putina credinta i se ia si aceea de ce? fiindca aceluia ai sunt m-ai importanti banii castigati prin mirsavii prin banii de la hotii, bani murdari cu care lucreaza ,nemunciti si castigati necinstit---celui ce are ,i se va da, are credinta deplina si nu lucreaza cu bani necinstiti, deci primeste credinta si m-ai multa.

Sa cugetam si sa chibzuim bine, de cine este dat afara si nu primeste cinstea celui rau ,care duce la pierzare---si unde ajunge deci cel ce ramane fara talantul,polul primit de la cel rau? Ajunge si este intr-o alta imparatie, al Adevarului ,primind chemarea din partea domnului nostru Isus Hristos spre ai deschide o usa catre tatal nostru al tuturor care este Dumnezeu .

Acesta e adevarul care l-a spus Isus dar nu se vrea inteles cu aceasta pilda, si are o insemnatate covarsitoare in al urma pe domnul nostru Isus Hristos ,fara acest adevar totul e de prisos Isus e singura cale spre adevar si viata.

Am scris aceste lucruri pentru ca domnul mi lea dat sa le scriu.
SMS
Nota: 10
Puncte: 30
Voturi 3
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
3 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul o speranta | FiiLumina
meniu prim
"Mai bine bogat și sănătos decât sărac și bolnav."
~ Logica lu Gâgă ~