Citește articolul Lauda este a Domnului

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 339
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/645-lauda-este-a-domnului]Lauda este a Domnului[/url]
Un mare adevăr .

Trezirea întârzie pentru cã noi furãm slava care apartine numai lui Dumnezeu. Ascultati si uimiti-vã. Domnul Isus a spus: „Eu nu umblu dupã slava care vine de la oameni." și: „Cum puteti crede voi, cari umblati dupã slava pe care v-o dati unii altora, si nu cãutati slava care vine de la singurul Dumnezeu?" (Ioan 5:41,44). Sã disparã toate laudele si bãtãile pe umãr si mãgulelile firesti de la amvoane! Sã piarã cu aceste mândrii desarte ca: „Programele mele”, „Lucrãrile mele”, „Biserica mea" „Cãrtile mele." O, ce paradã urâtã a firii la amvoane: „Avem marele privilegiu azi sã"... si e prezentat predicatorul. Vorbitori (care de fapt sunt acolo numai prin har) acceptã toate aceste laude, adicã nu - chiar se asteaptã la ele! și de fapt, dacã-i ascultãm bine pe toti, n-am fi stiut cã sunt mari dacã nu ni s-ar fi spus.
Sãracul de Dumnezeu! Nu capãtã prea mult din partea noastrã! Mã mir însã cã nu-si împlineste încã fãgãduinta si nu ne varsã din gura Lui. Am gresit! Ne-am murdãrit. Ne plac laudele oamenilor. Cãutãm slava „pe care ne-o dãm unii altora."
O, Doamne, ridicã-ne din aceastã împerechere cu lumea si din acest putregai! Binecuvântã-ne, sfãrâmându-ne!
Judecata trebuie sã înceapã cu noi, predicatorii!
„Evanghelia nu e o poveste învechitã, pe care o înoim noi. Ea e un foc al Duhului, tinut aprins de Iubirea Nemuritoare; si vai nouã, dacã, prin neglijenta noastrã în a înflãcãra darul lui Dumnezeu care este în noi, focul acesta se micsoreazã.
SMS
Nota: 10
Puncte: 70
Voturi 7
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 100 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
5 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 2
Daca comentezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 200 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Lauda este a Domnului | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~