Citește articolul Februarie...viata vesnica ;)

Scris de: -Picasso
Vizualizări: 443
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/734-februarie-viata-vesnica]Februarie...viata vesnica ;)[/url]
Ioan 8:7,8 - „ ,Cine dintre voi este fără păcat să arunce cel dintâi cu piatra în ea’. Apoi S-a plecat iarăşi şi scria cu degetul pe pământ.”
În februarie, poveștile de dragoste sunt în prim plan. Fără să vrem, la aproape orice colț de stradă suntem întrebați dacă avem iubit sau iubită, dacă am avut cui împărți cadou cu ocazia zilei îndrăgostiților. Auzisem la un post de radio că dacă ești singur la 20 de ani, ești deja expirat și bătrân. Ești de râsul lumii și nu mai ești important. Unii sunt buimăciți și amețiți de tot felul de tarabe din centrul orașului cu ursuleți obosiți și inimioare artificiale în culorile lui Dinamo, spunându-le ușor un ,,te iubesc” rece, înghețat.
Cei mai mulți nu au făcut cunoștință cu adevărata dragoste. Sunt limitați doar la acea dragoste pe care o cred și o concep ei după ideile lor. Femeia prinsă în preacurvie a gustat și ea din această dragoste artificială împletită cu păcat. Trebuia să fie omorâtă cu pietre, dar i-a venit Cineva în ajutor că să-i arate o altfel de dragoste. O dragoste care acoperă greșeală, care crede în trestia ruptă și nu stinge fitilul care fumegă. O dragoste care nădăjduiește, care dă valoare și salvează vieți. O dragoste care taie, care pătrunde înlăuntrul inimii și lasă amprente.
Degetul lui Isus a scris pe întreg pământul istoria dragostei nemărginite a lui Dumnezeu, care s-a arătat pe crucea de la Golgota. Degetul lui Isus a scris in dreptul acestei femei iertare și să nu mai păcătuiască. A trasat urme profunde și adânci în inimile multora. Degetul Domnului nu a obosit iar scrisul Lui dă roade și rezultate în continuare.
În inima noastră să purtăm semnele și urmele degetului Lui. Semnele iubiri, scrise de Hristos. Să fie inscripționate pe ea cuvinte ca dragoste, bucurie, pace, credincioșie, nădejde. Din inimile noastre să țâșnească izvorul de apă vie ce nu seacă, prin Duhul Sfânt.
Dumnezeu vrea să ne îndrăgostim de El. Să vadă că ne place de El. De poruncile Lui. De Cuvântul Lui. Că-L iubim cu fapta, și apoi cu vorba. Dorește ca inimile noastre să fie dăruite Lui pe deplin, ca El să le modeleze și să scrie pe ele ,,viață veșnică”.
SMS
Nota: 10
Puncte: 60
Voturi 6
Daca notezi acest articol, Picasso îți oferă suma de 500 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
3 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 2
Daca comentezi acest articol, Picasso îți oferă suma de 1500 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Februarie...viata vesnica ;) | FiiLumina
meniu prim
"Omul înțelept nu spune tot ce gândește, dar ce spune, gândește."
~ Aristotel ~