Citește articolul MAMA – mâna care împinge leagănul conduce lumea

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 396
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/763-mama-mana-care-impinge-leaganul-conduce-lumea]MAMA – mâna care împinge leagănul conduce lumea[/url]
Se spune că mâna care împinge leagănul conduce lumea. Este incredibil câtă forță are în sufletul ei cea care ne leagănă când suntem prunci. Ele modelează copiii cu înțelepciune şi fac din ei oameni mari. Cu adevărat mamele sunt cele care au cea mai mare influență în viețile noastre. Mame de împărați, președinți, miniştri. Mame de profesori, doctori, ingineri. Mame de pictori, poeți, artiști. Mame de oameni simpli şi mame de oameni mari. Mamele sunt femeile care dau formă lumii. Aceste femei, care de multe ori stau în umbră, îşi fac datoria cu dragoste, fără ca să aștepte nimic în schimb.
Timp de milenii, civilizații după civilizații au fost create cu ajutorul lor. Ele au inspirat bărbații să cucerească cele mai înalte înălțimi, să înfrunte cele mai mari provocări, să ridice națiuni puternice si să construiască cele mai trainice case. Suntem binecuvântați să le avem în jurul nostru. Un gram de mame cântâreşte mai mult decât o tonă de tați. Fără prezența lor focul casei s-ar stinge şi inima nu ar mai bate la fel. Ele sunt creația şi darul lui Dumnezeu.
Să le iubim şi să avem grijă de ele!
SMS
Nota: 10
Puncte: 20
Voturi 2
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul MAMA – mâna care împinge leagănul conduce lumea | FiiLumina
meniu prim
"Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea."
~ Audrey Hepburn ~