Citește articolul Discută cu Tatăl

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 512
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/779-discuta-cu-tatal]Discută cu Tatăl[/url]
Dragul meu, sunt Eu, Dumnezeu!

Am venit să discutăm. Nu am vorbit de mult timp…
Tu tot ocupat. Întâi cu școala formându-ți o carieră, apoi cu familia, copiii, și în cele din urmă cu nepoții. Am reușit cu greu să dau de tine, cu greu am reușit să-ți vorbesc.
Dacă ai ști cât de mult te iubesc, cât de mult am răbdat pe cruce pentru tine, pentru sufletul tău frumos pe care în cele din urmă împrejurările, anturajul l-au murdărit, au șterpelit pe jos cu el nepăsându-le de minunatu-ți suflet, de comoara ce-am pus-o în el.
Și astfel, zi de zi, tot mai mult, te-ai îndepărtat de Mine, M-ai lăsat singur, nu ți-a păsat de Mine, iar Eu… Iar Eu am plâns, am suspinat cu suspine negrăite pentru tine.
O, dacă ai ști de câte ori am intervenit pentru tine când necazurile vieții te cotropeau, te lăsau fără vlagă… Atunci, Eu veneam, te ridicam, îți legam blând rănile, puneam și balsam pe ele.

Dar, cu toate acestea, nu ai luat aminte la glasul Meu, ci te-ai dus în lumea largă, te-ai dus să te afirmi, să devii cineva. Și ai devenit. Dar cu ce preț? Cu ce folos? La ce-ți folosește să ai toată lumea, să ai bani și tot ce vrei, dacă nu mă ai pe Mine!?

Știi cât de mult te prețuiam? Știi că pentru tine eu dădeam popoare, luptam împotriva tuturor pentru tine… Am trimis și îngerii mei să te păzească în tot timpul, am trimis și oameni cu anturaj bun doar ca să li te alături, sperând că astfel îți vei schimba și tu anturajul și perspectiva. Ți-am spus să vii la Mine, să cinezi cu Mine; dar ai tot amânat, ai tot amânat…

Știai că Eu ți-am dat un nume dinainte să te naști? Dinainte să fi fost conceput, Eu te aveam în planul meu, îți scrisesem și numele în cea mai mare carte, Cartea Vieții. Te chemam pe nume! Erai al meu! Erai… Și tot sper să te întorci, să îți deschizi inima pentru Mine. Să mă lași să te ajut, să lași să intru cu lumina mea, să mă lași să te dezbrac de aceste zdrențe, să-ți alin durerile, să-ți pun pansament pe răni. Și să rămâi cu Mine.

Nu uita: Sunt doar la o rugăciune distanță de tine,
nu e atât de departe, sau este? Nu trebuie decât să Mă chemi în ziua necazului, iar Eu îți voi răspunde. Te voi izbăvi de toate temerile tale. Te voi ascunde sub acoperișul casei Mele. Chiar îmi doresc să rămâi cu mine.

Nu uita: Eu sunt aici, te aștept și te iubesc❤
SMS
Nota: 10
Puncte: 70
Voturi 7
Daca notezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 10 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
5 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 2
Daca comentezi acest articol, Cont_sters îți oferă suma de 300 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Discută cu Tatăl | FiiLumina
meniu prim
"Ține un copac verde în inima ta și poate va sosi o pasăre cântătoare."
~ Proverb chinezesc ~