Citește articolul IN UNELE DIMINEȚI...

Scris de: -Magda_19
Vizualizări: 424
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/851-in-unele-dimineti]IN UNELE DIMINEȚI...[/url]
IN UNELE DIMINEȚI,DOAMNE,mă scol descurajată,disperată, resemnată. Vreau sa mă culc precum Ilie sub un tufiș de ienupăr și să-ți spun:"Doamne,destul!"Însă foarte curând Tu trimiți un înger cu pâine și apă.
IN UNELE DIMINEȚI,DOAMNE,fascinată de măreția și puterea Ta,strig împreună cu David:"Cu Dumnezeul meu pot sări peste ziduri înalte!"Insa seara trebuie să-Ti mărturisesc că mi-a lipsit curajul să trec peste cel mai mic obstacol al credinței.
IN UNELE DIMINEȚI, DOAMNE,mă simt puternică precum Petru,sunt gata să lupt pentru Tine și să Te mărturisesc înaintea tuturor.Însă seara aud întrebarea Ta blândă: "Mă iubești tu pe Mine?"
IN UNELE DIMINEȚI, DOAMNE,mă las inspirată de Lidia,care,ospitalieră, și-a deschis casa fraților și surorilor în credință. Numai că seara trebuie să admit că, de fapt,am fost ospitalieră,însă murmurând.
IN UNELE DIMINEȚI, DOAMNE,mă simt precum Agar în pustie.Mi se pare că sunt respinsă, marginalizată, alungată chiar.Însă Tu mă găsești și mă conduci la o fântână cu apă proaspătă.
IN UNELE DIMINEȚI, DOAMNE,mă copleșește harul Tău, fiindcă mă știu salvată în mod nemeritat și fără nici o plată. În timpul zilei însă mă port ca și cum cu ceea ce fac aș mai putea adăuga ceva la tot ce Tu ai făcut deja.
IN UNELE DIMINEȚI, DOAMNE,inima mi se umple de o pace adâncă, fiindcă Tu te îngrijești de mine- fiindcă Tu numeri până și firele de păr din capul meu,fiindcă ajutorul Tău nu vine niciodată prea târziu. Însă atunci se abat furtunile și valurile înalte peste mine și nu mai aud decât întrebarea Ta:"De ce ți-e atât de frică? "
IN UNELE DIMINEȚI, DOAMNE,preamăresc îndurarea și credincioșia Ta,care se innoieac in fiecare zi.Seara însă Tu mă întrebi despre mila și îndurarea mea față de semeni.
IN UNELE DIMINEȚI, DOAMNE,pun la inimă îndemnul pe care-l face Pavel celor din Filipi.Vreau ca în legăturile cu cei din jur sa mă las călăuzită de toate lucrurile adevărate și drepte,bune,curate și plăcute. Iar dacă există vreun motiv de laudă, vreau să mă gândesc la el și să laud.Însă numai puțin mai târziu, în timp ce dau un telefon,toate lucrurile bune pe care mi le-am propus s-au topit în aer.
Doamne,Îți mulțumesc pentru dragostea și răbdarea Ta fără margini!
M.Z.
.....
"DOAMNUL ESTE ÎNDURĂTOR ȘI MILOSTIV,ÎNDELUNG RĂBDĂTOR ȘI BOGAT ÎN BUNĂTATE...
EL NU NE FACE DUPĂ PĂCATELE NOASTRE,NU NE PEDEPSEȘTE DUPĂ FĂRĂDELEGILE NOASTRE.
CI CÂT SUNT DE SUS CERURILE FAȚĂ DE PĂMÂNT, ATÂT DE MARE ESTE BUNĂTATEA LUI PENTRU CEI CE SE TEM DE EL;CÂT ESTE DE DEPARTE RĂSĂRITUL DE APUS,ATÂT DE MULT DEPĂRTEAZĂ EL FĂRĂDELEGILE NOASTRE DE LA NOI.
CUM SE ÎNDURĂ UN TATĂ DE COPIII LUI,AȘA SE ÎNDURĂ DOMNUL DE CEI CE SE TEM DE EL"
PSALMUL 103,8;10-13.
SMS
Nota: 10
Puncte: 20
Voturi 2
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul IN UNELE DIMINEȚI... | FiiLumina
meniu prim
"Când o ușă se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.”
~ Hellen Adams Keller ~