Citește articolul Articol fara nume 2..adaugat de un administrator.

Scris de: -Picasso
Vizualizări: 409
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/958-articol-fara-nume-2-adaugat-de-un-administrator]Articol fara nume 2..adaugat de un administrator.[/url]
Suntem chemați să ducem vestea bună O sarcină mai sfântă că această nu-i Să răspândească în jurul doar lumina a Domnului și numai doar a lui ..
Să ducem evanghelia în Lume Sa ducem până la margini de pământ Cuvântul sfânt ne dă înțelepciunea să-l răspândim oriunde pe pământ Chiar de sunt multe bariere, Din lovituri din celor dragi Noi mergem cu al nostru Domn înainte Cu el vom birui în orice ceas Si când la capăt vom sfârși lucrarea El ne va aștepta în cerul sfânt Si veșnic vom împărați cu Domnul Căci am făcut aici tot ce ne-a spus.O suflete ce ți-ai uitat chemare Cat mai amâi? Să asculți de al său glas? În via lui și astăzi cheamă frați și surori la lucru pentru el Ogorului lui e plin de pălămidă, De ce nu vrei să intri să lucrezi,? O frate drag de ce nu-i asculți glasul Isus te cheamă că sa îi slujest Ogoarele sunt gata coapte De ce amâni? Vine Isus pe nori cu slavă De ce nu vrei cu el ca să lucrezi? Doar ce-i ce ascultă azi chemarea la slujire Vor fi cu el în veci de veci.
SMS
Nota: 10
Puncte: 50
Voturi 5
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
4 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 1
Daca comentezi acest articol, Picasso îți oferă suma de 500 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Articol fara nume 2..adaugat de un administrator. | FiiLumina
meniu prim
"În viață avem tot atâtea ocazii speciale câte alegem să sărbătorim."
~ Robert Brault ~