Citește articolul Alege TU..

Scris de: -Picasso
Vizualizări: 535
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/971-alege-tu]Alege TU..[/url]
Nu este adevarat ca totul se intoarce in viata.Nu se mai intorc oamenii.De cele mai multe ori nu se mai intorce binele pe care l-ai facut! Nu se mai intoarce ajutorul pe care l-ai da. NU se mai intorc zambetele oferite candva oferite din suflet..De multe ori se intorc doar dezamagirile atunci cand ai fost folosit.Ma intreb atunci..de ce ar durea???Cei mai multi merg ca orbii prin viata asta.,gandesc numai cu stomacul.Mereu ii aud spunand:"Ce tot te chinui atat cu credinta,cu crestinismul??O sa vina vremea cand o sa ai copii,o sa ai necazuri si o sa suferi ca nu iti vezi de treaba ta!"
,si daca am sa sufar ce?? Pot sa crăp,dar sa crăp crestin!!
Asta ma intereseaza!Crestin sa fiu si sa il pot marturisi pe Hristos,asta ma intereseaza.Nu ca am sa mor azi sau maine,...pot murii linistita!.Mi-e frica doar de raspunsul pentru pacatele mele.. Ce,nu tot voi muri intr o zi??Parca cei care tac si nu indraznesc sa vorbeasca,nu o sa moara??
O sa moara si ei ,dar una este sa mori ca un crestin si ca un marturisitor si alta e sa mori ca un fricos ,ca un ticalos. Este diferenta de moarte,depinde fiecare cum va muri,asta este foarte important.ca de murit totii vom muri pana la urma,dar depinde cum vom muri.
Sa nu ne fie frica de moarte,sa ne fie frica de concesintele mortii noastre, de cum ne va gasi pe noi moartea.Nu cu ura in suflet..nu cu frustrari.. ci cu fapte bune,blandete si Iubire :)
SMS
Nota: 10
Puncte: 50
Voturi 5
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
5 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 5
Daca comentezi acest articol, Picasso îți oferă suma de 1111 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Alege TU.. | FiiLumina
meniu prim
"Toți oamenii mari au fost mai întâi copii, dar puțini dintre ei își mai aduc aminte."
~ Antonie De Saint-Exupery ~