Comentariile pentru articolul „Guvernul nu-ți pot lua ceea ce este ascuns în inima ta”

Aysha
-Aysha -
Ce sa mai zic...nu am cuvinte,acești frați raman credincioși într-o țară comunistă, fac față închisorii si tuturor luptelor ,si pe deasupra mai invata si Biblia pe de rost!!!
Unde ne aflăm noi? Ne lăudăm ca suntem tara creștină democrată si uitați-va unde am ajuns,credința nu mai e credință, în biserici a intrat lumea, si la un mic val toata lumea intra in panica si zice : de ce a îngăduit Dumnezeu?
Este vremea sa ne trezim din somn si sa luam in serios Calea Îngustă,Cuvântul lui Dumnezeu si chemarea ce ne-a facut-o. Necazurile sunt aproape,Anticrist sta gata sa intre pe scena lumii si sa se prezinte ca dumnezeu,daca nu vom avea ca temelie Cuvântul Sfânt ne vom clatină. Mulți vor cădea si se vor lepăda ,pt ca nu au clădit pe temelia Sfântă a Cuvântului lui Hristos. Dumnezeu sa aiba milă de fiecare si acum cat se mai poate sa strângem Cuvântul Scripturii în inimile noastre ca din inima nimeni nu ni-l poate lua. Amin.
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Articol „Guvernul nu-ți pot lua ceea ce este ascuns în inima ta” >> Comentariile pentru articolul „Guvernul nu-ți pot lua ceea ce este ascuns în inima ta” | FiiLumina
meniu prim
"Cel mai frumos lucru pe care putem sa-l experimentăm este misterul."
~ Albert Einstein ~