Comentariile pentru maxima 312 | Scrie pe nisip

Buble-estera
-Buble-estera -
Aşa ar trebui, într-adevăr, dacă o luăm în sensul metaforic. Dar dacă tot e vorba de scrisul pe nisip, ce crezi că a scris Domnul Isus? Ca fapt divers, nu cred că scrie de nisip acolo, ci de pământ, dar ideea e aceeaşi.
Daniel_ionica
-Daniel_ionica -
Aseară am citit acele versete. Însă tot e un pic mister ce a scris Isus acolo pe pământ. Pare oricum detașat de conflictul dintre iudei si femeia prinsă in preacurvie. Dacă as spune ca scria păcatele...totuși de ce le ar mai evindeția cand El știa totul deja ?
Buble-estera
-Buble-estera -
Oare nu cei care părăsesc pe Domnul? Citeşte în Ieremia 17:13.
Daniel_ionica
-Daniel_ionica -
Adevărat că este scris. Dar nu vreau să greșesc aici. Dacă erau păcatele lor, nu le-a spus Isus de fiecare dată în față ? Chiar nu specifica deci nu știu ce să spun. Oricum Isus pare foarte detașat de cadrul acela.
Buble-estera
-Buble-estera -
Păi da, sigur că era detaşat de acel cadru. Aşa zic şi eu. Dar nu să scrie păcatele lor, ci pe cei ce Îl părăsesc pe Domnul. Aici sunt oameni, nu? Adică "cei" se referă la oameni
Daniel_ionica
-Daniel_ionica -
Dacă este să scrii pe tăblițe, pe piatră, pe hârtie, pe lemn...însemnările astea rămân, nu se degradează. Dar cele pe pământ sau nisip se duc...mai ales că in Noul Testament, Isus era in Templu...n ar fi rămas acel scris pe pământ.
Buble-estera
-Buble-estera -
Păi nu scrie nicăieri că ar fi trebuit să rămână...poate tocmai de aceea <img  src=)" /> Interesant subiectul, dar nu vreau să te las fără lei <img  src=)" />
Daniel_ionica
-Daniel_ionica -
Acum mi am amintit ca am pus multi lei la comentarii <img  src=)" /> dar chiar nu mi fac griji de asta. Am full in bancă.
Uite un pic...Dacă mergem în trecut, cadrul acela exprima mânia lui Dumnezeu asupra Israelului, închinării la idoli si felul lor deșert de viețuire. Dacă venim la Noul Testament, aici Isus era in Templu, unde învăța norodul spre mântuire. Daca acolo era mesajul spre osândă, aici în schimb vedem ceva in Luca 4:18-22, regăsite în Isaia 61. Și s a oprit și a închis cartea după :"și să vestesc un an de îndurare al Domnului.."
Buble-estera
-Buble-estera -
Bine că eşti în fonduri <img  src=)" /> Crezi, aşadar, că ar fi imposibil ce am zis eu?
Daniel_ionica
-Daniel_ionica -
Din plin. Sper să nu greșesc..dar nu văd o legătură la Noul Testament.

Pagina 1 din 2
Daca comentezi maxima 312 | Scrie pe nisip , Daniel_ionica îți oferă suma de 9999 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Maxime >> Maxime | categoria Diverse >> Maximă Scrie pe nisip >> Comentariile pentru maxima 312 | Scrie pe nisip | FiiLumina
meniu prim
"Prietenia se naște în clipa în care o persoană îi spune alteia: “Ce, și tu? Credeam ca eu sunt singurul.”"
~ C. S. Lewis ~