Comentariile pentru mesajul instant administratori 1438 | Cei mai mulţi o

Cei mai mulţi oameni nu vin la Cristos ca reacţie imediată la o predică pe care o aud într-o sală plină de oameni. Ei vin la Christos din cauza influenţei unei persoane care trăieşte pentru Gloria lui Isus şi în care efectiv Il vezi pe Christos ca Domn, Mire,Iubit, Rege, Stăpân, Prieten şi Mântuitor.:*:)
Ionatan
-Ionatan -
unii oameni vin la hristos atunci cand sunt in necaz.
Aysha
-Aysha -
Cei mai multi oameni nu vin la Hristos pt ca cei care se numesc pocaiti nu traiesc pocainta. Si ca sa se pocaiasca la o predica,mai intai predicatorul trebuie sa fie sub ungerea Duhului Sfant si Duhul Sfant va acela care va cerceta omul care asculta si il va coinvinge de pacat si omul va lua decizia care ii va schimba viata. Dar din pacate putini sunt acei predicatori care sa aiba ungerea Duhului Sfant si sa se pocaiasca oamenii asa cum se pocaiau la predicile ucenicilor. Tragedia acestei vremi nu este ca Dumnezeu nu vrea sa lucreze la fel ca si in trecut,doar ca cei de care ar trebui sa se foloseasca Dumnezu sunt plini de fire. Am spus de multe ori,dar oamenii din lume ar vedea dragoste intre pocaiti,pace, etc,si s-ar trai practic ce se vorbeste teoretic,atunci ar fi bine. Fratilor este timpul de pe urma si diavolul da tarcoale ca un leu,e vremea de trezire,e vremea cand trebuie stranse randurile si sa luptam,sa traim pocainta cu fapta si cu adevarul. Este prea multa fire in biserici,lumea a intrat in biserica si nu se mai poate face deosebire intre pocaiti si cei de afara,moda e pe primul loc,banii,castigurile marsave,etc,iar cei care ar trebui sa spuna de la amvoane aceste lucruri,mai bine tac,de ce?? Pt ca nu au curajul ca nu cumva sa isi piarda functia,si pt ca cei din familia lor sunt ca si lumea. Credeti ca lui Dumnezeu ii place pocainta asta?credeti ca,cu asa pocainta biserica poate fii rapita? Vai,in ce hal a ajuns pocainta. Stiu insa un lucru ca Dumnezeu va face curatenie,deja ciurul e pus in popor,ferice de cei ce rabda si raman incredintati in Domnul,de cei ce nu au uitat ca sunt straini si calatori pe acest pamant si au privirea atintita spre patria de sus. Gby.
Ilie-bandiul
-XIlie-bandiul -
Asa este:)
Aysha
-Aysha -
Si totusi se trece cu vedrea peste adevar,in folosul datinilor si obiceiurilor.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Multi spune Amin.
dar nu sunt cea ce se arata in fata oamenilor ca sunt crestini si sifinti sunt niste falsi.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi mesajul instant administratori 1438 | Cei mai mulţi o, și dacă nu se scrie altul intre timp, Ilie-bandiul îți oferă suma de 700 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant administratori >> Comentariile pentru mesajul instant administratori 1438 | Cei mai mulţi o | FiiLumina
meniu prim
"Pesimistul vede dificultăți în orice oportunitate. Optimistul găsește oportunități în orice dificultate."
~ Winston Churchill ~