Comentariile pentru mesajul instant 34081 | M-am dus la loc

M-am dus la locul meu de straja si stam pe turn ca sa veghez si sa vad ce are sa-mi spuna Domnul si ce va raspunde la cererea mea. (Habacuc 2:1)
Aysha
-Aysha -
In vremea asta se cere apropiere de Dl deosebita,smereni si pocainta caci se apropie vremuri grele,grele zice Dl. Nu oricine imi zice Doamne,Doamne va intra in Imaparatia Mea,ci doar acei care implinesc voia Mea si traiesc in sfintenie si curatie de inima. Opriti'va din alegarea voastra,din drumul vostru,pina cand veti schiopata de amandoua picioarele? Pina cand veti lua Numele Meu in desert,pina cand veti implinii pofta celui rau,pina cand veti umbla cu fatarnicii si cu lucruri de nimic? Este vremea sa va treziti din somn si sa ascultati cuvantul Meu,sa va ridicati in capul oaselor si sa va predati inimile Mie,nu pe jumatate ci in intregime,ca Eu sa pot lucra cu voi si in voi. Departati-va de tot ce este pamantesc,firesc,dracesc,si apropiati-va de Mine si Eu va voi arata Calea Mea. Testul credintei e aproape,si atunci cel ce este inradacinat in Mine si'n Cuvantul Meu va ramane in picioare,iar cel ce are inima impartita si dedata la lucruri slabe,va cadea negresit. Va vorbesc din vreme ca sa va schimbati vietile,hainele si modul de gandire. Luati bine seama,cine seamana vant,va secera furtuna. Cine seamana in firea pamanteasca va secera putrezimea,dar cine va semana in Duhul va culege viata. Sfintire tineret,curatie si smerenie,caci Mie nu imi place fatarnicia,daca va veti apropia de Mine Dl,voi lucra in dreptul vostru,si Ma voi ocupa de fiecare in parte,caci stiu fiecare ce problema are,,si lupta fiecaruia,dar vad si indiferenta multora. Veniti-va in fire,staruiti in rugaciune,stati de vorba cu Mine si Eu va voi intari si va voi ajuta,si pe cei slabi ii voi intari,pe cei raniti ii voi vindeca,pe cei cazuti ii voi ridica,si veti sti ca Eu sunt Dl,daca va veti apropia de Mine,va fi bine de voi,dar daca nu prapadul va veni peste voi si va veti aduce aminte de Cuvantul Meu si veti spune cu adevata glas de Dzeu ne-a vorbit,amin.
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 34081 | M-am dus la loc | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~