Comentariile pentru mesajul instant 37308 | [url=https://ww

Conditii pentru Botezul cu Duhul Sfant
Marcello
-Marcello -
In Fapte 2:37-40 oamenii au intrebat ce sa faca ca sa fie botezati cu Duhul Sfant si Petru le-a spus sa se pocaiasca si sa fie botezati, ceea ce era o manifestare a acceptarii mesajului lui Petru care le-a dovedit ca Isus este Hristosul fiul lui Dumnezeu si ca numai prin credinta in El pot fi mantuiti
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh.
Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voştri şi pentru toţi cei ce sunt departe acum, în oricât de mare număr îi va chema Domnul Dumnezeul nostru.”
Şi, cu multe alte cuvinte, mărturisea, îi îndemna şi zicea: „Mântuiţi-vă din mijlocul acestui neam ticălos.”
Chicu_Samuel
-Chicu_Samuel -
Depinde conjunctura in care suntem si ce doreste defapt inima noastra. Pavel credea ca ce face este conform cu planul Domnului, fiindca asa ii spusese mari preoti. El era ratacit. Dar Domnul in drum spre Damasc i s-a descoperit si asa a inteles defapt ca Isus chiar era Fiul lui Dumnezeu. Iar dupa catva timp, Domnul il trimite pe Anania la el. Dar in acest timp, inima lui era smerita si avea o dorinta arzatoare in inima pt Domnul. De aceea cred eu ca Domnul a putut sa se foloseasca de el asa de tare si l-a botezat atunci cu Duhul Sfant. Cat despre Efeseni, probabil ma gandesc ca ei nu ajunsese la acel nivel in care Duhul Sfant sa se coboare peste ei. Parerea mea.
Chicu_Samuel
-Chicu_Samuel -
Da, ai dreptate frate.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi mesajul instant 37308 | [url=https://ww, și dacă nu se scrie altul intre timp, Chicu_Samuel îți oferă suma de 9999 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 37308 | [url=https://ww | FiiLumina
meniu prim
"Nu e nimic mai interesant decât să te întorci într-un loc care a rămas neschimbat ca să îți dai seama cât de mult te-ai schimbat tu."
~ Nelson Mandela ~