Comentariile pentru mesajul instant 40375 | Galateni 1:15-1

Galateni 1:15-16, apostolul Pavel ne arata marele adevar ca Dumnezeu a avut un plan pentru viata sa, desi el pierduse ani de zile  înainte de a-si da seama de acest plan. “Dar cand Dumnezeu – care m-a pus deoparte din pantecele maicii mele si m-a chemat prin harul Sau – a gasit cu cale sa descopere în mine pe Fiul Sau, ca sa-L vest
Rudolfino23
-Rudolfino23 -
Galateni 1:15-16, apostolul Pavel ne arata marele adevar ca Dumnezeu a avut un plan pentru viata sa, desi el pierduse ani de zile  înainte de a-si da seama de acest plan. “Dar cand Dumnezeu – care m-a pus deoparte din pantecele maicii mele si m-a chemat prin harul Sau – a gasit cu cale sa descopere în mine pe Fiul Sau, ca sa-L vestesc între Neamuri, îndata, n-am întrebat pe nici un om.” 
Mi s-a spus ca traducerea libera din ebraica a textului dinTefania 3:17 este: “El planifica în liniste pentru tine în iubire, pentru ca Ii pasa de tine.” Nu ni se încalzeste inima sa stim ca Dumnezeu planifica pentru fiecare, ca este interesat personal în succesul fiecaruia, ca fiecare are un loc în planul Sau, ca face lucrarea, realizeaza faptele pe care El le-a planificat pentru fiecare individ? Dupa cum Dumnezeu are planul Sau pentru popoarele lumii, tot la fel pentru fiecare individ El a stabilit un loc. 
Un scriitor a spus: “Orice suflet este asa de deplin cunoscut de Isus ca si cum ar fi singurul pentru care a murit Mantuitorul. El se îngrijeste de fiecare ca si cum n-ar mai exista altcineva pe fata pamantului. Mantuitorul ar fi trecut prin chinurile Calvarului chiar daca numai unul ar fi fost salvat. El niciodata nu va parasi pe cineva pentru care El a murit.” 
Ce minunat sa stim ca El Se gandeste la noi în mod individual. El ne cunoaste pe nume. “Caci noi suntem lucrarea Lui si am fost ziditi (“creati” – trd.engleza) în Hristos Isus pentru faptele bune.” Efeseni 2:10. Cand suntem ispititi: “Isus Se îngrijeste de mine; El mijloceste pentru mine; El ma iubeste si are un plan pentru mine; El a murit pentru mine.” Si astfel putem raspunde: “Ma predau Lui fara rezerva si-L voi lasa sa ma modeleze pana cand voi ajunge perfect dupa planul pe care-l are pentru viata mea.” 


 
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 40375 | Galateni 1:15-1 | FiiLumina
meniu prim
"Adevărurile care rămân doar în minte și nu sunt trăite practic ne hrănesc tot atât de puțin ca o mâncare ce rămâne în cămară.
~ Richard Wurmbrand ~