Comentarii mesaj instant 42128 | [b] Femeile sun

Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie să lupti pentru ele, apoi iti atârna de gât o viata intreagă! E bine de stiut sau.. mai bine să nu !<img  src=)" /> tastare plăcută !!
Picasso
-Picasso -
Haaaa<img  src=)" />)Damneee ,de unde le scoti artistule?? :):)<img  src=)" />)) ete la el<img  src=)" />) mai bine olimpica <img  src=)" />
Bryan
-Bryan -
A cazut semnalul la mine in zona nu mai pot scrie pe instant =)))
IooN_MarceL
-IooN_MarceL -
=)) tare mesaj și adevărat și spus corect,lupți pentru o fata ca pe o medalie sa o cucerești și dupăia o și pentru toată viata ta ca soție =))
Adrryana
-Adrryana -
Deci pentru voi,femeia ,sotia este o povară sa inteleg??!tot asa putem spune si noi femeile despre sot....ca ne atârna la gat o viata intreaga:)!!!Am trait sa aud si asta pfff.
Miss_melody
-Miss_melody -
Scrie foarte clar ca femeia e ca o medalie, adică ceva de preț, valoros. De unde până unde ai ajuns tu să înțelegi și să faci asocieri că ar fi o povară, numai tu știi <img  src=)" /> Bine măcar ca dai dovada de maturitate și "nu"spui același lucru despre bărbați.
Dani91
+Dani91 -
:-)
Adrryana
-Adrryana -
Da da,lasa vrajeala,cum ca ar fi de valoare,sigur la inceput este de valoare,ca oricare lucru,dar apoi devine un lucru"Atarnat la gât",cuv trecerea timpul isi mai pierde din valoare,las ca stiu eu unde bateti voi,nu s de doua Zile!!!:):):)
IooN_MarceL
-IooN_MarceL -
Femeia este foarte prețioasă pentru bărbatul iei deoarece este un ajutor potrivit pentru om.
Emy318
-XEmy318 -
De câteva luni bune se vorbește aici numai glume și lucrurile lumești *iar Biblia spune nimenea să nu fie lumesc* iar aceste glume proaste nu zidesc nici pe plan moral nici pe plan spiritual ci sunt lucrurile care conduc în final la căderea omului în ispită* deci când vă spun că acest site este unul lumesc care nu are nimic cu Isus vă supărați dar adevărul doare* numai mințit pe oameni cu titu de site creștin că nu are nici o legătură cu învătătura Apostolilor * el seamănă mai degrabă cu învătătura lumii și a dracilor
Pagina 1 din 1
Daca comentezi acest mesaj instant, și dacă nu se scrie altul intre timp, Bryan îți oferă suma de 999 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentarii mesaj instant 42128 | [b] Femeile sun | FiiLumina
meniu prim
"Înghite o broască dimineața și nu vei întâlni nimic mai dezgustător în tot restul zilei."
~ Nicholas Chamfort ~