Comentariile pentru mesajul instant 42780 | [b][albastru]Că

Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.(Efeseni 6:12)
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.amin.
Buble-estera
-Buble-estera -
Dar administratorii pot scrie la mesaje instant administratori,nu? Şi să lase şi membrilor posibilitatea de a scrie.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Aici nu sunt regulamente cum este pe alte Site-uri,aici face toti ce vor nu este respăect,de loc Esti,
(Picasso)
mea sters doua mesajele instant pana acuma si nu am incalcat nici un regulament iam trimis si mesaj in pagina de contact si nu mea raspuns de loc eu astept raspunsul si explicatii dece mea sters mesajele nu avea nici un drept sa mile streaga o sa stau de vorba cu propietarul principal,Site-ului Bordanc_Nicu sa vedem cei de facut cu membrul al echipei
(Picasso)
ca nu se poate sa faca ia ce vrea aici ca nu este Site-ul iei sa faca ce vrea ma tratat pe ne drept sa-mi stearga mesajele pe ne drept,si vreau cat mai repede sa se rozolve asta fata asta (Picasso)
isi face de cap se poarta urat cu Utilizatori nu se poate asa ceva,sa ras de mine ca eu nu stiu limba romana bine ca o stie ia mai bine ca mine,ma adaugat la persoane blokate ca sa nu pot sai trimit alerta sau mesaj un Adiministrator nu trebuie sa faca asa ceva utilizatori,acuma dati-va si voi cu pararea fratilor si sururilor.
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu ştiu care sunt problemele voastre. Dar mi se pare că administratorii ar trebui să se mulţumească şi ei să scrie unde se cuvine, pentru că membrii nu pot scrie în "domeniul" lor , să zic aşa.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ai dreptate Esti.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Iti mulțumesc Pianistul, ești un om foarte sincer așa da oameni nu că alți care se rade, Domnul Isus să te Binecuvinteze frate Pianistul.
Buble-estera
-Buble-estera -
Vezi Marcele, nu ştiai tu ce oameni sunt pe aici! :) Dar apropo, ştii că şi Dumnezeu a râs?
Buble-estera
-Buble-estera -
La cine să ne gândim?
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Esti,astept sa-mi arati biblic ca Dumnezeu sa ras ok?
Buble-estera
-Buble-estera -
Psalmi 37:13.

Pagina 1 din 2
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 42780 | [b][albastru]Că | FiiLumina
meniu prim
"Când o ușă se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.”
~ Hellen Adams Keller ~