Comentariile pentru mesajul instant 42851 | Daca nu ne pute

Daca nu ne putem privi acum fata in fata, cum sa mai putem moșteni împărăția??
Buble-estera
-Buble-estera -
Nişte versuri care îmi plac mie deosebit de mult:
" Fraţilor, dar unde-i dragostea dintâi, cea dintâi?
Dacă azi aveţi mânie câţiva ani, şi nu o mie,
Cum veţi fi în veşnicie, sus pe plai?
Dacă azi aveţi zăvoare, veţi avea şi-n ceruri oare câte-un Rai de fiecare, câte-un Rai?"
Corneliu
-Corneliu -
Cu siguranta ca nu..este doar un singur loc, si acolo nu putem intra oricum..frumoase versuri( de pus la inima) Dumnezeu are mila, numai noi sa ne pocaim.
Buble-estera
-Buble-estera -
Aşa e...mi-au rămas pe inimă versurile astea, şi adesea îmi vin în minte.
Kiwi
-Kiwi -
Pai cine nu te lasa sa-i privesti fata in fata.. aa stai ca am aflat nu ne putem privi pt ca suntem pe net ci nu in realitate este?? Asta era no?
Kiwi
-Kiwi -
Dar nu zice nimic de ura zice doar de ochi . Pe bune acu .. hai ca stiu si eu sa citesc.. ca am atatea studii . Chiar pe bune . Zice doar de ochi.. si nu te poti vedea daca esti pe net si nu ai poze . Si etc stii ce zic.
Kiwi
-Kiwi -
Pai cum sa integi ura cand citesti ca sa te privesti, mai ales ca esti pe net.. pe bune acu nu ai cum. Hai ca stiu si eu din astea era combinatia ta este? Sa ne duci pe noi in eroare.. cand defapt el vrea poze.. .. dute la el/ea acasa de ce pe net. .. pff
Corneliu
-Corneliu -
Emy ti ai dat si tu seama, dar ca sa te bagi in seama cu alta logica de a ta e altceva..cum ar fi: iei in derâdere acest mesaj. Dar e ok, nu ma supar cu asta ca sunt obisnuit in ziua de azi
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu cred că se referă la mediul online, ci la viaţa reală. Bineînţeles, Corneliu nu are de unde să ştie viaţa noastră, dar eu bănuiesc că e ca şi cum ar trage un semnal de alarmă pentru cei care sunt în situația asta. Eu, cel puţin, aşa văd lucrurile....dar dacă e să analizăm puţin locuţiunea "a nu putea privi pe cineva în ochi", aceasta poate avea sensul de ură, ruşine sau dispreţ (sper că n-am omis vreunul). Cu puţină străduinţă, putem deduce la care dintre ele face referire ;)
Kiwi
-Kiwi -
Cum nu se refera la mediul online daca scrie pe un site de comunicare.. nici macar nu te poti suna video <img  src=)" /> .. ca sa te poti vedea. Hai lasa ca stiu eu .. ca asa a vrut sa zica .. el defapt vrea poze .. dute acasa la ei daca vrei sa ii vezi. ..app Esti vrei sa pari filozof.. dar le invarti <img  src=)" />
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu mi se pare...pur şi simplu, spui ce vezi în jurul tău, chiar dacă o faci pe un site de socializare...pentru că mai ai o posibilitate, de a publica în ziar dacă te referi la cineva anume, dar nimeni nu face chestia asta. Şi apropo, şi în Biblie sunt anumite pasaje adresate celor din Corint, de exemplu, despre pământuri, prejudicii, avere etc. Ce zici, îi era greu apostolului Pavel să treacă în vizită pe la ei, şi să le zică lucrurile astea? Nu cred. Doar că astea au fost scrise ca să rămână pentru generaţiile care vor urma (şi în care ne cuprindem şi noi). Poate şi aici pe site sunt anumite persoane deficitare în privința asta. Ar fi multe de spus, dar rămân la aceste cuvinte..

Pagina 1 din 2
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 42851 | Daca nu ne pute | FiiLumina
meniu prim
"Ține un copac verde în inima ta și poate va sosi o pasăre cântătoare."
~ Proverb chinezesc ~