Comentariile pentru mesajul instant 43172 | Sa nu va rusina

Sa nu va rusinați de pocainta, ci sa va rusinați de păcat..căci păcatul este rana iar pocainta este vindecarea.
Aysha
-Aysha -
De multe ori pocaitii se rusineaza de pocainta, însă nu isi deși seama ca se rusineaza de Hristos în același timp. Isus Hristos a zis: Cine se va rusine de Mine,si Eu ma voi rusina de el...!
Multi nu inteleg pocainta,sunt foarte mulți tineri care zic ei: M-am pocait,am facut si legămînt!"
Dar nimic nu s-a schimbat la ei ,sunt aceiasi. Vorbesc la fel,fac aceleași lucruri ca si inainte,se îmbracă la fel,etc. Pocainta implica multe. Primul lucru ca sa fii pocait este sa te lepezi de tine însuți. Sa renunți la tot ceea ce cândva te-a împlinit, într-un fel sau altul. Sa Il pui pe Hristos în viața ta ca Stăpân si Domn.
Ma doare sufletul când văd tineri care pretind a fi pocaiti si ei sunt mai rai decat cei din lume.
Dacă până astăzi ti-ai permis sa te joci cu păcatul,daca ai crezut ca poti fi si cu Dumnezeu si cu plăcerile, sa sti ca te înșeli. Este timpul sa te pocaiesti in sac si cenușă,sa iti ceri iertare,si sa renunți la păcat. Stiu ca multi dintre voi aveti lupte, stiu ca de multe ori nu sunteti înțeleși, ca,căutați răspunsuri si nu le găsiți,ca cei de la care așteptați să vă fie sprijin,mentor,prieteni,nu sunt acolo unde ar trebui sa fie,stiu asta,dar sa stiti un lucru : Hristos va asteapta pe fiecare în pe fiecare în odaita. Acolo se prezintă si poti vorbi cu El tot ce te apăsa. În odaita,singur tu si El,în odaita,esti cel mai sincer,pentru ca acolo,esti tu însuți,fara mască.
Dacă vrei să fii un pocait/a dupa voia lui Dumnezeu,începe prin a renunța la e-ul tau,abia după ce te-ai lepădat de tine însuți,Il poti sluji pe Dumnezeu si nu te vei rușina de El,pt ca atunci cand Il vei pune pe El pe primul loc în viața ta,vei fi cel mai fericit om.
Fugi de poftele tinereții tale,si urmărește dragostea(într-un cuvant ,Urmărește ROADELE DUHULUI SFANT),împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inima curata.
Doamne ajuta-ne la această! Fiti binecuvântat!
Corneliu
-Corneliu -
Asa este. Domnul sa te binecuvinteze
Pagina 1 din 1
Daca comentezi mesajul instant 43172 | Sa nu va rusina, și dacă nu se scrie altul intre timp, Corneliu îți oferă suma de 500 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 43172 | Sa nu va rusina | FiiLumina
meniu prim
"Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au refuzat în viață. Datorită lor am reușit pe cont propriu."
~ Albert Einstein ~