Comentariile pentru mesajul instant 43290 | “Ii pasa cuiva

“Ii pasa cuiva de mine cu adevarat?”, “Ii pasa lui Dumnezeu de mine cu adevarat? Ei asteapta un raspuns. Ei bine, astazi noi avem vesti bune pentru orice om si pentru fiecare om care isi pune astfel de intrebari. Iata raspunsul: “Da, cuiva ii pasa de tine!” “Lui Dumnezeu ii pasa de tine!” Este adevarat acest lucru? Te rog citeste
Rudolfino23
-Rudolfino23 -
“Ii pasa cuiva de mine cu adevarat?”, “Ii pasa lui Dumnezeu de mine cu adevarat?

Ei asteapta un raspuns.

Ei bine, astazi noi avem vesti bune pentru orice om si pentru fiecare om care isi pune astfel de intrebari. Iata raspunsul: “Da, cuiva ii pasa de tine!” “Lui Dumnezeu ii pasa de tine!” Este adevarat acest lucru? Te rog citeste aceste versuri din Matei 9:35-38:

35)“Isus strabatea toate cetatile si satele, invatand pe norod in sinagogi, propovaduind Evanghelia Imparatiei, si vindecand orice fel de boala si orice fel de neputinta, care era in norod. (36)Cand a vazut gloatele, I s-a facut mila de ele, pentruca erau necajite si risipite, ca niste oi care nu au pastor. (37)Atunci a zis ucenicilor Sai: “Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii! (38)Rugati dar pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Lui.”

In primul rand, acest pasaj din Biblie ne spune ca Isus este promotorul extinderii harului lui Dumnezeu si a insanatosirii (v. 35). El o face si astazi, atat fizic cat si spiritual. Daca ai nevoie de insanatosirea spirituala in viata ta, roaga-te Lui, cere-I iertare, si El iti va da iertarea si iti va da viata vesnica.

In al doilea rand, noi putem avea incredere deplina in dragostea si grija lui Dumnezeu pentru noi, pentru ca Fiul Sau, Isus, a demonstrat dragostea Sa prin mila si grija Sa cand a vazut oamenii necajiti (v.36). Mila Sa este si astazi la fel si daca tu te simti “obosit si neajutorat”, atunci Dumnezeu te intelege si ii pasa de tine. Aceasta grija ne elibereaza vietile intru-totul astfel ca sa avem o noua cale de vietuire. Ce diferenta este atunci cand stim ca Dumnezeu ne iubeste!

In al treilea rand, ultimul din aceste pasaje incurajeaza pe toti cei care au experimentat grija lui Dumnezeu in vietile lor, sa impartaseasca acest lucru si altora. Si aceasta pentru ca mai multi sa poata experimenta binecuvantarea pe care Dumnezeu o are pentru toti cei care-L cheama. Daca tu crezi si Il chemi, vei primi raspunsul chiar astazi.
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 43290 | “Ii pasa cuiva | FiiLumina
meniu prim
"Doar două lucruri sunt infinite: Universul și prostia umană, și nu sunt sigur în legatură cu Universul."
~ Albert Einstein ~