Comentariile pentru mesajul instant 43324 | Natura este pri

Natura este primul misionar al lui Dumnezeu. Acolo unde nu există o Biblie, sunt stelele strălucitoare. Acolo unde nu sunt predicatori există primăvară. Dacă cineva nu are nimic decât natura, atunci natura îi va fi suficientă pentru a-i dezvălui şi pentru a-i "vorbi" câte ceva despre măreţia lui Dumnezeu.
Danielemanuel
-Danielemanuel -
*Mai mult decât o tabără, o experiență transformatoare!
Tabăra de misiune este un loc potrivit unde poti descoperi chemarea lui Dumnezeu cu privire la viața ta! 
▪Cursul Kairos - prezintă o perspectivă biblică, istorică și practică a misiunii creștine care te motivează la implicare.
▪La timpul de seara vor fi mărturii ale misionarilor români din câmpurile de misiune animiste, budiste, islamice.

▪Te așteptăm în perioada 19 - 24 august 2019, la Dezna, jud. Arad, în Tabăra de Misiune organizată de Agenția Penticostală de Misiune Externă și Departamentul de Tineret și Misiune - Comunitatea Regională Penticostală Arad.
Locuri sunt limitate!

Pentru detalii: 0756.930.650; 0770.744.737
https://apme.ro/event/tabara-de-misiune-dezna-2019/ 
https://misiunearad.wordpress.com/ 

*Pentru înscrieri aici:* 
https://docs.google.com/forms/d/1tZYa8_PnC0dRaAwSTKdaBBJv001jwitYisO8kGOnIew/edit


*Mărturie*
"Pentru mine tabara de misiune e UNICA si de NEEGALAT! Am petrecut clipe deosebite alaturi de Domnul, tineri dedicati si misionari! Vei petrece un timp UNIC si binecuvantat: motivare la slujire, partasie, recreere, relatii noi si binecuvantate cu oameni dedicati Domnului. Daca esti un tanar/a dedicata te indemn cu toata inima sa alegi acesta tabara, va fi mai mult decat ai sperat!"
Marius_83
-Marius_83 -
Amin
Pagina 1 din 1
Daca comentezi mesajul instant 43324 | Natura este pri, și dacă nu se scrie altul intre timp, Danielemanuel îți oferă suma de 9999 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 43324 | Natura este pri | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~