Comentariile pentru mesajul instant 43396 | 1. Viata - cea

1. Viata - cea mai valoroasa si importanta posesiune a noastra. Parafarazandu-l pe Preda: Daca viata nu e, nimic nu e. Fara ea nu ne putem bucura de nimic din cele de mai jos. Si atunci, va intreb, pentru ce merita cu adevarat sa ne sacrificam viata? 2. Sanatatea - fara ea viata nu e viata. Sanatatea fizica, emotionala, mentala. P
Rudolfino23
-Rudolfino23 -
1. Viata - cea mai valoroasa si importanta posesiune a noastra. Parafarazandu-l pe Preda: Daca viata nu e, nimic nu e. Fara ea nu ne putem bucura de nimic din cele de mai jos. Si atunci, va intreb, pentru ce merita cu adevarat sa ne sacrificam viata?

2. Sanatatea - fara ea viata nu e viata. Sanatatea fizica, emotionala, mentala. Pentru ce merita cu adevarat sa ne sacrificam sanatatea? Pentru a acumula lucruri de care nu vom apuca sa ne bucuram? Pentru experiente trecatoare care nu insemna nimic mai mult decat o senzatie placuta cu care ne obisnuim rapid?

3. Iubirea - oamenii pe care ii iubim si cei care ne iubesc. Iubirea pe care o primim si pe care o daruim. De la familie, prieteni, necunoscuti. Vrem sa fim in viata si sanatosi ca sa putem iubi, dar uneori iubirea devine mai importanta decat toate. Uneori pentru iubire merita sa ne sacrificam viata. Dar adesea nu este nevoie. In schimb sacrificam iubirea si timpul petrecut cu cei iubiti pentru ce? Pentru bani, faima si putere?

4. Libertatea - simplul fapt ca nu esti intr-o inchisoare, un lagar de refugiati sau asuprit de cineva care iti impune tot ce faci. Faptul ca te poti plimba liber, fara nici un leu in buzunar, dar esti liber. Multi doar cand o pierd isi dau seama cat de importanta era. Pentru ce merita cu adevarat sa renunti la libertatea ta?

5. Siguranta - materiala si psihologica. Faptul ca am ce manca, unde dormi, cu ce ma imbraca. Faptul ca stiu cine sunt, ce vreau sa fac cu viata mea, de ce sunt in stare. Strictul necesar este mai important decat luxul. Pentru ce merita cu adevarat sa renunti la siguranta ta?
Anni-anni
-Anni-anni -
Matei:6_33." Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra."
Andy16
-Andy16 -
Amin!
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 43396 | 1. Viata - cea | FiiLumina
meniu prim
"Cel ce minte astăzi pentru tine, mâine va minți contra ta."
~ Richard Wurmbrand ~