Comentariile pentru mesajul instant 43488 | Mai presus de t

Mai presus de toate, sa aveti o dragoste fierbinte unii pentru altii, caci dragostea acopera o sumedenie de pacate. (1 Petru,4:8).
Mb
-Mb -
Ce intelegeți prin,
Dragostea acoperă o sumedenie de păcate?
Veronicaee
-Veronicaee -
Eu inteleg că dragostea acopera o sumedenie de păcate ,prin fatpul ca dragostea celor multi se raceste si Dumnezeu ne cheama pe calea ingusta ,si sa nu fim dinacea multi care alearga pe calea larga!
Beniamin_19
-Beniamin_19 -
Eu înțeleg că dragostea acoperă o sumedenie de păcate, adică dragostea lui Dumnezeu care este in noi trebuie să se arate in toate chiar dacă aproapele tău tia greșit in tine trebuie să se vadă sa se cunoască ca noi avem dragostea lui Dumnezeu și nu suntem ca cei din lume dacă imk faci bine îți fac bine nu noi trebuie să răspundem cu dragoste chiar dacă îți face rău cu dragostea care este in tine să poți să ierți și atunci se va vedea deosebirea. Dragostea acoperă păcatele dar nu înseamnă că le și iubește
Veronicaee
-Veronicaee -
Bine punctat beniamin19
Beniamin_19
-Beniamin_19 -
Cât de cât
Veronicaee
-Veronicaee -
E bun
Mb
-Mb -
Is palpabile ambele păreri..
Veronicaee
-Veronicaee -
Sti tu o parere mai bună?
Mb
-Mb -
Tot apropiată d3 voi , o am si eu
Veronicaee
-Veronicaee -
E bine
Pagina 1 din 1
Daca comentezi mesajul instant 43488 | Mai presus de t, și dacă nu se scrie altul intre timp, Veronicaee îți oferă suma de 5 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 43488 | Mai presus de t | FiiLumina
meniu prim
"Nu e nimic mai interesant decât să te întorci într-un loc care a rămas neschimbat ca să îți dai seama cât de mult te-ai schimbat tu."
~ Nelson Mandela ~