Comentariile pentru mesajul instant 43899 | 1. De unde vin

1. De unde vin luptele şi certurile între voi? Nu vin oare din poftele voastre, care se luptă în mădularele voastre?
Nik
-Nik -
Cum se lupta poftele in madulare?
Veronicaee
-Veronicaee -
. luptele Despre aceste lupte care se gaseau intre ei atunci, dar care sunt si intre cei ce se strang laolalta si azi.Aceste lupte pe care Apostolul le aduce inainte nu sunt cele de care un alt Apostol le are in vedere.Este vorba de ap,Pavel care are si el ceva de spus despre un fel de lupta.El nu spune ca si Iacov de luptele intre frati ci de luptele care sunt in el insusi cu care se lupta zi de zi.2 Timotei 4;7. M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea,……Iata o lupta care este de dorit in viata tuturor care spun ca sunt nascuti din nou.Daca totusi trebuie sa ne luptam,suntem chemati nu sa luptam unul impotriva altuia ci;Efeseni 6;12. Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sîngelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpînitorilor întunerecului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii cari sînt în locurile cereşti.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi mesajul instant 43899 | 1. De unde vin , și dacă nu se scrie altul intre timp, Veronicaee îți oferă suma de 50 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 43899 | 1. De unde vin | FiiLumina
meniu prim
"Adevărul n-are nevoie de apărare. Cum n-ai să învelești soarele intr-o pătură ca să-l ferești, tot așa și adevărul. Lasă-l să lumineze."
~ Richard Wurmbrand ~