Comentariile pentru mesajul instant 44071 | Nu judeca pe ni

Nu judeca pe nimeni!
Buble-estera
-Buble-estera -
Da, sunt de acord cu tine, atât timp cât rămânem în perimetrul Bibliei, adică a ceea ce vrea Sfânta Scriptură să transmită prin acest principiu, pe care, desigur, trebuie să îl respectăm. Însă, nu sunt de acord cu vastul areal în care se folosește în contextul zilelor noastre, a oamenilor atât de "sensibili", cărora, dacă le atragi atenția asupra unor fapte/ comportamente greșite, se eschivează după acest "Nu judeca", dar care, după părerea mea, nu își are locul în această împrejurare. Bineînțeles, "judecata", ca formă de defăimare sau vorbire de rău, nici nu trebuie să fie pomenită printre noi, dar "a judeca", în sensul de "chibzuință", este foarte de dorit, pentru că în acestă formă se poate reliefa adevărul curat al Cuvântului lui Dumnezeu. Deși, deseori acest lucru este respins de mulţi, cu ipoteze de genul: "Cine e fără păcat să dea primul cu piatra", care nu are nimic de a face, în fapt, cu probema principală, acesta nu evidențiază că am știi Biblia, ci, dimpotrivă, dovedește lipsa unei creșteri spirituale. În fond, parcă a spune lucrurilor pe nume, ar însemna să împroști cu pietre pe cineva. Să avem, dar, lumină și la acest aspect!
Buble-estera
-Buble-estera -
Și ai descifrat? ;)
Beniamin_19
-Beniamin_19 -
De acord cu estera ;)
Cristina444
-Cristina444 -
Mulțumesc,Estera!
Buble-estera
-Buble-estera -
Cu plăcere, deși, pare-se, am ocupat cam mult spațiu, sau timpul celor ce au avut bunăvoința de a citi "romanul" meu <img  src=)" />
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 44071 | Nu judeca pe ni | FiiLumina
meniu prim
"Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea."
~ Audrey Hepburn ~