Comentariile pentru mesajul instant 44635 | Nu poți cere un

Nu poți cere unui om să înțeleagă ceva ce nu a trăit. Trăirea nu se împrumută, nu se citeşte şi nu se face cadou. Ea este experiența în starea ei pură, nefiltrată şi neşlefuită. Orice etapă din viața noastră ne transformă şi ajută în funcţie de cât de multă trăire există. Dacă aşteptăm să trăim din ce ne povestesc ceilalţi că .....
Damian
-Damian -
Nu poți cere unui om să înțeleagă ceva ce nu a trăit. Trăirea nu se împrumută, nu se citeşte şi nu se face cadou. Ea este experiența în starea ei pură, nefiltrată şi neşlefuită. Orice etapă din viața noastră ne transformă şi ajută în funcţie de cât de multă trăire există. Dacă aşteptăm să trăim din ce ne povestesc ceilalţi că trăiesc, din realitățile povestite de ei, vom rata ce contează cel mai mult din viețile noastre: să le trăim.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi mesajul instant 44635 | Nu poți cere un, și dacă nu se scrie altul intre timp, Damian îți oferă suma de 9999 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 44635 | Nu poți cere un | FiiLumina
meniu prim
“Nu înceta niciodată să zâmbești, nici chiar atunci când ești trist, pentru că nu se știe cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.”
~ Gabriel José García Márquez ~