Comentariile pentru mesajul instant 44692 | Păcatul este o

Păcatul este o boală imaginară inventată pentru a vinde un leac imaginar. Nu există păcat, sunt doar lecții pe care trebuie să le învățăm.
Buble-estera
-Buble-estera -
Se pare că tu ai ieșit cam mult, dacă știi ce zic. Am un sentiment de ”deja-vu”... vă potriviți mănușă... Numa acolo mi-a mai fost dat să văd atâta deșteptăciune pe metru pătrat. Dar pun pariu că habar nu aveau să explice <img  src=)" />
Damian
-Damian -
Alina, de eram fată în fața explicam mai în detaliu, aici d prea mult de scris. Încearcă să meditezi tu cu tine însuți și cu întreg universul cu energii extrasenzoriale si vei înțelege, altfel nu vei pricepe.
Alina90
-Alina90 -
Ceea ce zici tu e ca și cum ma pui sa fac yoga
Damian
-Damian -
Nu yoga, să vorbești cu tine cu voce tare undeva în natură lângă o apă curgătoare, să simți natura cum îți vorbește. Când vorbești cu voce tare corpul tău te aude,și natura la fel, natura tine cu noi, noi de ce nu ținem cu natura?
Buble-estera
-Buble-estera -
Da cine ți-a zis că nu ținem cu natura? Asta să le-o zici profesorilor care merg la ”ecologizare” și vorbesc despre salarii <img  src=)" /> Glumesc.
Alina90
-Alina90 -
Pai explică, de ce păcatul e imaginar? Dacă nu ar fi păcatul în lume, omul nu ar mai fi fost izgonit din Eden... Lecțiile pe care le învățăm, sunt din greșeli.. Una e păcatul alta e greșeala
Damian
-Damian -
Până n-ai să ieși din starea de confort nu vei înțelege, iar când vei ieși din acest confort, ceilalți te vor considera nebună.
Alina90
-Alina90 -
Am înțeles... Nici tu nu ai o explicație, dar ai preluat citatul de undeva cred, dar nu.l poți explica
Damian
-Damian -
Pot dar nu vreau. De as zice totul, de as pune totul pe tavă, atunci ce rost ar mai avea? Incearca sa gândești mai profund, nu astepta totul de-a gata ca așa nu vei învăța nimic , nu vei ști cum se obține acele lucruri pe care tot aștepți să primești pe tavă, de vei căuta, vei ști fiecare colț vei cunoaște întreg drumul.
Buble-estera
-Buble-estera -
Sigur! Parcă te afectează pe tine cu ceva cum vom fi priviți sau nu... pe bune acum. Mă mir că tu chiar crezi ce spui. ”Pot, dar nu vreau”... ce să zic...mare iscusință ne-a găsit!
|
Pagina 3 din 4
Sari la pagina:
Daca comentezi mesajul instant 44692 | Păcatul este o , și dacă nu se scrie altul intre timp, Damian îți oferă suma de 9999 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 44692 | Păcatul este o | pagina 3 | FiiLumina
meniu prim
"Binecuvântați sunt cei care nu se așteaptă la nimic, căci nu vor fi niciodată dezamăgiți."
~ Jonathan Swift / Benjamin Franklin ~