Comentariile pentru mesajul instant 45420 | Aceasta este po

Aceasta este porunca Mea: Să vă iubiți unii pe alții cum v-am iubit Eu.(Ioan 15:12) {VERSETUL ZILEI}
Cătălin90
-Cătălin90 -
Altceva nu știi să mai scrii? Decat versete? Mai întreabă și tu lumea ce mai face, ce a mai facut. Etc... Lasă versetele, toți știm că ne iubește Dumnezeu.
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu cred că ai dreptate. Versetele sunt chiar foarte frumoase. Și la biserică, auzim același lucru.
Cătălin90
-Cătălin90 -
Voi ăștia credincioși, când mergeți în oraș, la magazin sau oriunde în alt loc spune-ți versete? De ex.: Dacă mergi și cumperi o pâine, îi spui vânzătorului un verset și apoi ceri ce vrei sa cumperi? <img  src=)" />
Buble-estera
-Buble-estera -
„Noi, ăștia, credincioșii”, avem și un dram de minte. Nu ai crede? Astfel, pentru umilele noastre cunoștințe, atunci când mergem într-un loc, ne raportăm în funcție de context. Așadar, când mergem la magazin să cumpărăm ceva, respectăm pașii absolut normali... dacă este un cunoscut, putem schimba chiar câteva vorbe cu persoana care vinde, ne luăm rămas-bun etc. (sunt câteva etape la orice lucru banal). Dacă vrei să analizăm etapele mersului la piață, o putem face în privat (întâi se începe cu salutul, apropo!) Nu este un comportament standard care să se potrivească în proporție de 100 % oricărui context. Aici este un site creștin, unde accentul ar trebui să cadă în cea mai mare parte pe Domnul Isus, pe Cuvântul Său, pe caracterul creștin. Ei, faptul că mai și socializăm puțin, este doar un detaliu sau o anexă. Nu acesta este scopul inițial. Dacă atunci când mergi la piață sau la super-market sau unde mai vrei tu, scopul tău este să îți procuri un oarecare bun, celelalte părți componente sunt doar detalii ce țin de conduita fiecăruia. Iar dacă după părerea ta, mesajele instant sunt tarabe de piață, țin să te anunț că ar trebui să îți schimbi viziunile. Spor la citit mesajul!
Cătălin90
-Cătălin90 -
<img  src=)" /> ai avut atâta răbdare sa scrii?
Buble-estera
-Buble-estera -
Da, am avut. Din septembrie voi fi învățătoare. Poate te ajută cu ceva, ca să înțelegi misterul răbdării și mai ales a mesajelor lungi! <img  src=)" />
Cătălin90
-Cătălin90 -
Si eu din septembrie ajung avocat <img  src=)" />
Buble-estera
-Buble-estera -
Succes! Sper că nu o să ne scrii la mesaje instant legi.
Cătălin90
-Cătălin90 -
<img  src=)" />
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Cătălin90,eu mă grăbesc zilnic sufletește,nu trupește cu cuvântul lui Dumnezeu,am Biblia pe telefon și în fie care zi îmi vine Versetul zilei,și eu îl trimit când pot peste tot ca toată lumea să se hrănească sufletește cu cuvântul lui Dumnezeu,dacă nu-ți place ce mesaje instant scriu nu le mai citi!
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 45420 | Aceasta este po | FiiLumina
meniu prim
"Binecuvântați sunt cei care nu se așteaptă la nimic, căci nu vor fi niciodată dezamăgiți."
~ Jonathan Swift / Benjamin Franklin ~