Comentariile pentru mesajul instant 45544 | 7. Cateva clipe

7. Cateva clipe te parasisem, dar te voi primi inapoi cu mare dragoste. 8. Intr-o izbucnire de manie, Imi ascunsesem o clipa fata de tine, dar Ma voi indura de tine cu o dragoste vesnica, zice Domnul, Rascumparatorul tau. 9. Si lucrul aceasta va fi pentru Mine ca si cu apele lui Noe: dupa cum jurasem ca apele lui Noe nu vor mai ven
Rudolfino23
-Rudolfino23 -
7. Cateva clipe te parasisem, dar te voi primi inapoi cu mare dragoste.
8. Intr-o izbucnire de manie, Imi ascunsesem o clipa fata de tine, dar Ma voi indura de tine cu o dragoste vesnica, zice Domnul, Rascumparatorul tau.
9. Si lucrul aceasta va fi pentru Mine ca si cu apele lui Noe: dupa cum jurasem ca apele lui Noe nu vor mai veni pe pamant, tot asa jur ca nu Ma voi mai mania pe tine si nu te voi mai mustra.
10. Pot sa se mute muntii, pot sa se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, si legamantul Meu de pace nu se va clatina, zice Domnul, care are mila de tine.
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentariile pentru mesajul instant 45544 | 7. Cateva clipe | FiiLumina
meniu prim
"Numără-ți faptele bune în fiecare dimineață și umple-ți mintea cu gânduri pozitive. Acesta este secretul pentru a fi fericit și inspirat pe tot parcursul zilei"
~ Voile Corine ~