1420

Sorteaza fișiere

Descărcări | albumul Pocăiții Hip-Hop - Hristos Este in Control (2016) | categoria Muzică Creștină

Dimensiune fișiere: 68.75 MB
Durată fișiere: 29 de minute și 39 de secunde
Adăugat:
BBCode: [url=/descarcari/album/1420-pocaitii-hip-hop-hristos-este-in-control-2016]Pocăiții Hip-Hop - Hristos Este in Control (2016)[/url]
Trupa Pocaitii a fost infiintata de Catalin Cojoc (Poca) in 2002. Ideea de a transmite un mesaj catre o anumita categorie de oameni a fost cea dupa care trupa s-a gidat, pe de o parte si, pe de alta parte, a existat pasiunea pentru muzica hip-hop.

„Ne-am nascut într-o cultura care ne-a obisnuit sa-l ascultam pe Dumnezeu pe versuri de cor. Viziunea mea ca artist este ca nu poti sa-l pui pe Dumnezeu într-un tipar. Daca am o atitudine de respect fata de Dumnezeu cred ca El vede asta, indiferent de forma pe care o ia“. „Când am început noi, nu mai era o alta trupa care sa abordeze acest gen. Am avut de furca la început, am avut împotriviri, chiar si din partea oamenilor din biserica, li se parea ca e o blasfemie. Eu cred într-un plan al lui Dumnezeu, ca El a vrut sa facem trupa asta. Am fost foarte bine primiti în puscarii, unde tinerii ne-au vazut ca pe o raza de lumina. Dumnezeu trebuie promovat în toate colturile, iar hip-hop-ul poate sa faca asta“.

Un dependent de heroina convertit de religie

„Ca si trupa nu apartinem de o biserica. Eu am fost dependent de heroina injectabila, iar Dumnezeu m-a scos din sevraj. Pe 14 octombrie 2001 am intrat într-o biserica din orasul Fundulea, m-am asezat pe ultima banca, cu tigarile în buzunar, si am început sa fac misto de cei de acolo. Dar când pastorul a început sa vorbeasca de Domnul nostru Isus Hristos am început sa plâng, timp de 40 de minute. Înainte, furam ca sa am bani de droguri, dar în ziua aceea m-a atins Dumnezeu. Am descoperit un Dumnezeu personal care e gata sa-mi stearga pacate. Parintii mei nu se asteptau ca vreodata sa fiu reabilitat. Din momentul acela, viata mea s-a transformat“. „Unul dintre prietenii mei a facut stop cardiac, sub dus, cu seringa în mâna. Ma uit la traiectoria vietii lor, dar Dumnezeu mi-a dat o sansa. Poate este greu sa credeti, dar vreau sa-i dau lui Dumnezeu toata slava. Nu am mai putut sa fur, sa beau, sa ma droghez din acel moment. Nu veti intra în Împaratia lui Dumnezeu daca nu va veti naste a doua oara, spune Scriptura. Ascultam La Familia si B.U.G. Mafia în acea perioada“.

„În Romania daca faci parte dintr-un cult este considerat sectant“

„Cu vreo doua-trei saptamani in urma am fost intr-o inchisoare din Ploiesti. Ne-au luat peste picior, dar cand am inceput sa cantam cu totii erau atenti, cu lacrimi in ochi. Unul dintre puscariasi mi-a oferit o bratara. Mesajul evanghelic le-a sensibilizat inima“. „Credinta mea este pusa pe Biblie. Eu am citit Biblia, am inteles-o. Bisericile baptiste, de exemplu, ofera astfel de invataturi. Frecventez o biserica baptista, Sfanta Treime, o biserica misionara. Ar trebui sa cercetam lucrurile, in Romania daca faci parte dintr-un cult este considerat sectant, lucrezi cu Satana. Desi suntem o tara crestina, suntem si curvari, copiii se omoara inainte de nastere, nu vad credinta pe care o pazim“. Eu cant alaturi de fratele meu in trupa. E foarte dificil si greu sa faci versuri din mintea ta. E o provocare prea mare, daca spun o minciuna dau socoteala în fata lui Dumnezeu. Pun versurile pe seama unei revelatii. Imi incep fiecare dimineata cu Dumnezeu. Ies versuri curate, biblice, care te ridica. Multi oameni sunt impotriva a ceea ce cantam noi. Foarte multi comunitati de atei, de satanisti ne injurau pe YouTube. Cand faci un lucru bun trebuie sa ai parte de impotrivire. Noi am transmis adevarul hristic, iar impotrivirea este dovada ca avut succes“. O sa continuam sa ducem Evanghelia prin proiectul asta, desi am avut un moment de rascruce. Vom avea concerte în cartierele bucurestene, saptamanal. Pe pagina de Facebook se pot gasi mai multe informatii“.

Ilie-bandiul
1'n Pacat (feat. Iulia)
Adaugat:
Descarcă
Ilie-bandiul
Aripi De Om (feat. Tobiloba)
Adaugat:
Descarcă
Ilie-bandiul
Biblia vs. Traditia (feat. Cassano)
Adaugat:
Descarcă
Ilie-bandiul
Cel Mai Tare Job (feat. Sunny Tranca)
Adaugat:
Descarcă
Ilie-bandiul
Fara Griji (feat. Tobiloba)
Adaugat:
Descarcă
Ilie-bandiul
Hristos Este in Control
Adaugat:
Descarcă
Ilie-bandiul
In Misiune
Adaugat:
Descarcă
Ilie-bandiul
Pregateste-Te
Adaugat:
Descarcă
Pagina 1 din 1
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Ascultă acest album în versiunea cu player
Descărcări >> Categoria Muzică Creștină >> Descărcări | albumul Pocăiții Hip-Hop - Hristos Este in Control (2016) | categoria Muzică Creștină | FiiLumina
meniu prim
"Din punct de vedere al aerodinamicii, bondarul nu ar trebui să poată să zboare. Dar bondarul nu știe asta și zboară în continuare.”
~ Mary Kay Ash ~