![]() | Cum se desfasoara o nunta la crestini?care sunt obiceiurile? Optiuni topic |
![]() | ![]() ![]() |
![]() | ![]() ![]() din cate am vazut eu se face sluja 3 ore in biserica dar fara flori fara alti in afara de cei care sunt platiti sa filmeze totul e in mare ordine. apoi daca au.. se merge la subsol pt masa ![]() |
![]() | ![]() ![]() dar ce la tine in casa tot parlamentul iti face legile ??? nu e nevoie sa dea parlamentul sunt niste regului facute pentru ca nu au nici o logica si numai paganii faca asa ritualuri si obiceiurile la noi nu se practica.. asa constideram noi ca ii place Domnului Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() doar ti se pare . la noi este buchet dar nu se face scene cum afi aruncatul buchetului . furatul miresie etc si alte / toate acestea sunt specifice paganilor .. noi am inteles diferit toate acestea si nimeni nu te oblica sa ne intelegi noi nu ne amestecam in obiceiurile vostre :p Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() obiceiuri, distractie, atmosfera toate astea nu se practica la noi . .nu au nici o noima tre sa fii prea ratacit sa.ti pierzi timpul cu asa ceva. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() La noi se folosește florile în biserică nu aș vedea de ce să nu fie voie Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Depinde Optiuni postare ® |
![]() | In toate nelămuririle astea Fraților nu mai vă luați uni cu alți: ,, Consultați Ghidul Suprem" BIBLIA și veți înțelege mult mai bine lucrurile Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |