![]() | ![]() ![]() Cred ca nu are importanta apa, ci inima. Degeaba te botezi in apa curgatoare daca inima nu e schimbata, nascuta din nou. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Nu cred ca are importanta Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Nu are importanta daca botezul sa face in apa curgatoare sau baptistier, e un simbol, un legamant care l-am facut cu Dumnezeu. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Hotărârea ta conteaza cel mai mult, apa poate fi statatoare sau curgatoare. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Indiferent. Optiuni postare ® |
![]() | Nu conteaza apa, cugetul are cea mai mare importanta, sa fie curat! Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() În apa curgătoare. Nu scrie ca Filip l-a botezat pe famen într-o oaza... Scrie: "uite apa, ce ma împiedică sa ma botez?" Din asta deduc unii ca ar fi o oaza, pentru că Filip a fost răpit și dus în pustie, dar nu se știe ce fel de apa era, totuși Isus a fost botezat de Ioan într-un râu. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Așa e scris, și botezurile care au fost făcute în vechime, arata ca sunt făcute în apă curgătoare... 3 sunt care mărturisesc pe pământ... Duhul, Apa și Sângele Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Trebuie sa fii scufundat în apa, nu o cana de apa! Optiuni postare ® |
![]() | În apa, nu contează dacă e curgătoare sau nu. Nu apa spala păcatele, ci Sângele Lui Isus, dacă credem ca apa curgătoare poate spala păcatele, ce rost a avut marea Jertfa? Sângele spala păcatele. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |