Urmărește topicul O lume mai buna ~

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 11
Vizualizări: 994
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 8
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1595-o-lume-mai-buna]O lume mai buna ~[/url]
Cont_sters
-Cont_sters -
Cu toti dorim liniște, armonie, pace. Spune parerea ta, cum s-ar putea elimina lucrurile neplăcute? Ce ar trebui sa faca adminii, respectiv usierii? Ce metode ar trebui aplicate?
Optiuni topic
Kiwi
-Kiwi -
<img  src=)" /> Exista regulament. Optiuni postare ®
Kiwi
-Kiwi -
Uite o parte din regulament:

CONDUITA ONLINE!
Devenind user, esti de acord ca:
- Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor useri.
- Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti useri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
- Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
- Nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, ID-uri messenger, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
- Nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright.
Echipa fiilumina.ro isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
- Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
- Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
- Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
- Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
- Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a vre-unui dispozitiv implicat in transferul de date al site-ului sau vre-unui utilizator.
- Nu vei copia, modifica, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, avand ca scop vre-un castig material.
- Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori.
Echipa fiilumina.ro isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.
Echipa fiilumina.ro are sarcina sa asigure buna functionare a acestui site si respectarea tuturor regulilor scrise mai jos si cele nescrise ce tin de buna morala si de bunul simt!
Pentru a realiza aceste obiective, echipa fiilumina.ro se poate folosi de urmatoarele mijloace: invalidarea pentru o perioada determinata sau nedeterminata de timp sau interzicerea accesului la site prin banare pentru o perioada limitata sau nelimitata de timp.
Echipa fiilumina.ro nu este obligata sa suporte jigniri, batai de joc, ironii, manifestari de superioritate din partea userilor site-ului si are dreptul sa ia masuri pentru eliminarea acestor actiuni.
Accesul la acest site si la serviciile puse la dispozitie reprezinta un privilegiu si nicidecum un drept al unui utilizator!
Ne rezervam dreptul de a interzice accesul la site-ul fiilumina.ro persoanelor care atenteaza la bunul mers al acestui site, la bunul simt si la buna morala.
Prin accesarea acestui site esti obligat sa respecti regulile si deciziile echipei fiilumina.ro, deciziile generale sau cele particulare, cu privire la orice situatie.
Daca nu esti de acord cu deciziile luate de membrii echipei te rugam sa parasesti acest site!
Daca nu respecti deciziile echipei avem dreptul sa aplicam orice actiune mentionata mai sus.
- Nu vorbi vulgar, obscen sau fara bun simt!
- Nu injura!
- Nu jigni userii fiilumina.ro!
Cuvintele vulgare, obscene sau care intrec limitele bunului simt sunt acceptate numai cu acordul partenerului de discutie si numai in mesaje private.
- Nu ai voie sa faci reclama la site-uri de tip chat, nu ai voie sa scrii adresele lor sau numele lor in mesaje de tip PM, in alerte, in textul darurilor, pe camerele de chat, in mesajele publice, in forum, la profil sau in orice alt loc de pe fiilumina.ro.
- Nu invita userii fiilumina.ro pe messenger sau alte retele de socializare, nu cere ID-uri de messenger sau de alte retele de socializare, se poate comunica foarte bine si pe fiilumina.ro!
Scopul fiilumina.ro nu este de a te ajuta sa-ti gasesti parteneri de discutii pentru messenger sau alte retele de socializare, ci de a facilita comunicarea chiar in cadrul acestui site.
Daca nu respecti acest regulament, accesul la acest site iti poate fi interzis prin banare. Optiuni postare ®
Chicu_Samuel
-Chicu_Samuel -
Ai pus o parte din regulament, acum spune-mi, cati il respecta? Nu trebuie sa verifici oare daca este respectat? Cei care dau mesaje jignitoare, nu trebuie imediat banati? Optiuni postare ®
Kiwi
-Kiwi -
Replica la: Ai pus o parte din regulament, acum spune-mi, cati il respecta? Nu trebuie sa verifici oare daca este respectat? Cei care dau mesaje jignitoare, nu trebuie imediat banati? de Chicu_Samuel
Pai daca nu raportezi :) Optiuni postare ®
Picasso
-Picasso -
Am observat ca daca nu accepti cereri de prietenie... imediat cei refuzati dau ignor <img  src=)" /> Ce daca :) Optiuni postare ®
Samuel_b
-Samuel_b -
Replica la: Am observat ca daca nu accepti cereri de prietenie... imediat cei refuzati dau ignor <img  src=)" /> Ce daca :) de Picasso
Nu toți :) Optiuni postare ®
Picasso
-Picasso -
Mda... nu toti... imi cer scuze :) Optiuni postare ®
Mb
-Mb -
Ieșiți din România pentru o lume mai buna. Optiuni postare ®
Dani91
-Dani91 -
Hai sa fim onesti cu noi înșine. Apoi vom fi sinceri si cu cei din jurul nostru. Optiuni postare ®

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Viata >> Urmărește topicul O lume mai buna ~ | FiiLumina
meniu prim
"Prețul măreției este responsabilitatea."
~ Sir Winston Churchill ~