![]() | Aici voi adauga versuri de.cântări!!! Optiuni topic |
![]() | Pe drumul catre patria. Iubirii 1.Pe drumul către patria iubirii Nu-s numai zile bune, fără nori /:Nu-i doar senin pe calea mântuirii Nici lauri, nici aplauze, nici flori :/ 2. Nu-i calea catre cer, destinul firii Nici soarta orişicărui muritor, /:Ci doar trăirea în neprihănire Aceasta este şansa tuturor :/ 3. Nu-i gratuit nici locul nemuririi De nu treci pe la Cel ce l-a plătit /: Să vezi cât costă preţul fericirii Să-I mulţumeşti măcar ca te-a iubit :/ 4. Pe calea aceasta-i numai luptă, Dar dacă nicicând nu vei obosi /: Vei fi chemat erou al slavei sfinte Şi răsplătit odata-n veşnicii :/ 5. Pe drumul catre patria iubirii Nu-i greu de mers, nici crucea grea de dus Când ştii că la sfârşitul alergării Te-aşteaptă Însuşi, Regele Isus :/ Optiuni postare ® |
![]() | Cu suflet ma grabesc R: /:Cu suflet ma grabesc Acolo sa sosesc Sa ajung acasa eu imi doresc Necazuri voi uita Spre ceruri voi zbura Pamantule de tine voi uita :/ 1. Vor trece anii nostri care Ei tot aduna in calea lor Dar sus in ceruri ne asteapta Orasul sfant Ierusalim ceresc 2. Isus e Imparat si Preot Prin El lumina am primit Acum sunt liber de robie Pasesc acum spre Tarmul fericit 3. Acolo sus e frumusete Iar imnuri canta heruvimi Pe strazile ce sunt de aur In orasul sfant locas Ierusalim Optiuni postare ® |
![]() | Pot totul in Hristos 1. Nu există mai presus, Un alt Nume ca Isus Un alt Nume mai de preț, Ca acest Nume măreț. E cu mine-n orice loc, Trec cu El prin fum și foc Iar când crucea-mi este grea, Mă ajută Dreapta Sa. R: Pot totul în Hristos Care mă întărește, ‘N-acest Nume frumos, Ce nu mă părăsește. Pot totul în Hristos Care mă întărește, ‘N-acest Nume frumos, Ce nicicând nu mă părăsește. 2. Nu-i ispită să n-o-nving, Nici vreun țel să nu-l ating Cine-n cale-mi poate sta, Când El e de partea mea? Eu pe El mă bizuiesc Și în toate izbutesc Și-orice obstacol aș avea Ne-ncetat voi spune așa: 3. Frate, soră nu uita, Domnul e tăria ta Și-n dureri și-n strâmtorări, De la El primești puteri. Pleacă-te când treci prin greu, Strigă către Dumnezeu Crede nu descuraja Și mereu spune așa: Optiuni postare ® |
![]() | Pune-ți încrederea în El ! 1. Porumbiță scumpă ascunsă între stânci Ce privești cu gorază in jurul tău, întruna, Care-L chemi pe Domnul tău cu suspine adânci Și aștepți cu drag, venirea Lui întruna… R: Pune-ți încrederea în El, Israele! Pune-ți încrederea în El, Israele! Pune-ți încrederea în El, Israele! În tăria Sa! Pune-ți încrederea în El, Israele! Pune-ți încrederea în El, Israele! Doar cu El vei propăși pe cale, Te va-ntări puterea dreptei Sale, El e Stânca ta ! /: Brațul Lui aduce biruință! Lupta-i câștigată prin credință Nu te-nfricoșa !:/ 2. Valuri mari de vor veni-mpotriva ta Nu te-nspăimânta și cere ajutorul. Domnul a promis că dacă-L vei chema, Te va izbavi, va potoli cuptorul. 3. Cine poate sta împotriva Domnului Când se scoală El să lupte pentru tine, Când te ia la umbra aripilor Lui Și îți spune blând: încrede-te în Mine! C: Puneți încrederea în El, Israele! Puneți încrederea în El, Israele! Puneți încrederea în El, Israele! Optiuni postare ® |
![]() | Frate, dar de ce nu le postezi direct la sectiunea "Cantari"? Optiuni postare ® |