Urmărește topicul Au voie fetele sa joace fotbal?

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 13
Vizualizări: 712
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 13
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1849-au-voie-fetele-sa-joace-fotbal]Au voie fetele sa joace fotbal?[/url]
Sore
-Sore -
Daca le lasă fusta sau rochia sa joace de ce nu<img  src=)" />și mă refer la un joc pentru relaxare nu altceva<img  src=)" /> Optiuni postare ®
Elily
-Elily -
Dar baietii au voie sa practice box?<img  src=)" />..sau..batai..lupte..nush<img  src=)" />..va legati numa de saracele fete..discriminare<img  src=)" />) Optiuni postare ®
Aysha
-Aysha -
Sunt multe lucruri despre care nu scrie în Biblie, dar daca nu scrie nu înseamnă că ai voie sa le si faci.
De exemplu în Biblie nu scrie de țigară,de discoteca,de droguri etc,si acum daca nu scrie ce sa facem,sa ne apucam si sa consumăm toate astea? Nu. Dar dacă citiți Biblia veti gasi răspunsul. Toate răspunsurile la întrebările vietii se află în Biblie. Doar ca Biblia trebuie citită si apoi aplicată în viața de zi cu zi.
1 Corinteni 6:12
[12]Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie să pună stăpânire pe mine.
1 Corinteni 6:12,19-20
[12]Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie să pună stăpânire pe mine.
[19]Nu știţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuiește în voi și pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Și că voi nu sunteţi ai voștri?
[20]Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Proslăviţi dar pe Dumnezeu în trupul și în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.
Dacă joci fotbal si nu este o dependență, foarte bine,pentru ca a alerga e bine pt trup, pt sanatate,dar daca joci fotbal ca sa impresionezi băieții si sa fii o pricină de pacatuire pt ei,atunci bine ar fi sa stai deoparte. Optiuni postare ®
Ioana2
-Ioana2 -
Sigur ca au voie... E sportul meu preferat.. Joc fotbal de când eram mica...
Aproape sunt cea mai buna din clasa <img  src=)" /> <img  src=)" />))) Optiuni postare ®

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic Au voie fetele sa joace fotbal? >> Urmărește topicul Au voie fetele sa joace fotbal? | pagina 2 | FiiLumina
meniu prim
"Nu disprețui lucrurile mici; o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată: să lumineze în întuneric."
~ Octavian Paler ~